Transparent
Inloggen
Sluiten

Financieel directeur Jeroen Slop vertrekt na dit seizoen bij Ajax

13 december 2018 20:40 - Ajax.nl

Op de officiële website heeft Ajax bekend gemaakt dat na dit seizoen financieel directeur Jeroen Slop bij de club gaat vertrekken. Slop is inmiddels 20 jaar werkzaam bij de club en na gesprekken met de raad van commissarissen en algemeen directeur Edwin van der Sar zijn ze overeengekomen om na dit seizoen uit elkaar te gaan.

Voor Slop waren het intensieve jaren met veel hoogtepunten en ook dieptepunten. "Wat me altijd bij zal blijven zijn de bijzondere trajecten met buitenlandse clubs die hebben geleid tot grote transfers", aldus Slop. "Dan denk ik aan het vertrek van Zlatan Ibrahimovic naar Juventus en Jan Vertonghen naar Tottenham Hotspur. Maar ook aan de inkomende transfers zoals die van Cristian Chivu en Dusan Tadic."

RvC-voorzitter Leen Meijaard betreurt het dat Slop de club gaat verlaten. "Met het vertrek van de heer Slop raakt Ajax veel kennis en ervaring kwijt. Wij zijn hem zeer erkentelijk voor wat hij in al die jaren voor de club heeft betekend", zo geeft hij aan. "Het is aan ons als RvC om een geschikte opvolger voor hem te zoeken, die in de ideale wereld nog door de heer Slop wegwijs kan worden gemaakt in zijn of haar nieuwe rol."

Algemeen directeur Edwin van der Sar is dankbaar voor de zes jaar dat hij met Slop heeft samengewerkt. "Met name in mijn 1e jaren als directielid heb ik ontzettend veel van hem geleerd. Ik weet zeker dat wij ook de komende maanden tot aan zijn vertrek goed zullen samenwerken", zegt hij daarover. "Jeroen staat in de Ajax-organisatie bekend als een hardwerkende en deskundige collega. Vooruitlopend op zijn afscheid wil ik hem, mede namens de andere directieleden, bedanken voor zijn inzet voor de club en alvast veel succes wensen in zijn verdere loopbaan."

Meer op Ajax.nl




Tags

slop heer rvc sar betreurt chivu cristian deskundige dieptepunten directielid erkentelijk hardwerkende hoogtepunten ibrahimovic juventus meijaard samengewerkt tadic tottenham trajecten vertonghen vooruitlopend wegwijs zlatan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Assisteer ajb nog wel even om binnen nu en 3 weken minstens 3 nieuwe spelers aan trekken, om zowel gewend te raken als direct kwaliteit toe te voegen voor de volgende ronde CL.
+1/-0

5 jaar geleden
Groot gemis dat deze ervaren financieel expert verloren gaat voor Ajax.
Heeft mede bijgedragen aan de mooiste transfers tot nu toe.
Erg jammer.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde balletje berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior gaaei godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kroes leiderschapskwaliteiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht