Transparent
Inloggen
Sluiten

Opnieuw onderzoek van UEFA naar supporters Ajax

13 december 2018 18:29

De UEFA heeft aangekondigd dat het opnieuw een onderzoek gaat instellen naar Ajax. Woensdagavond werden er tijdens de wedstrijd tegen Bayern München voorwerpen op het veld gegooid. De disciplinaire commissie van de UEFA komt hierover op 10 januari samen. Ook zal er dan gekeken worden naar de supporters van Bayern München, die vuurwerk afstaken in het uitvak.

Er loopt nog een onderzoek naar de uitwedstrijd tegen AEK Athene vanwege het afsteken van vuurwerk en gooien van voorwerpen. Ajax heeft dit seizoen al enkele flinke boetes gekregen van de UEFA en kreeg na de uitwedstrijd tegen Benfica bovendien een voorwaardelijke straf van één uitwedstrijd zonder supporters.




Tags

uefa bayern vuurwerk aek benfica disciplinaire uitvak

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Tja, niet handig natuurlijk. Maar ik kan me tijden herinneren dat er gewoon gele kaarten werden getrokken voor provocerend gedrag. Vond dat bij de eerste Bayern goal Lewandowski ook al zo raar richting de Ajax tribunes stond te juichen.
+2/-0

 
5 jaar geleden
@sven11. Dat weet je toch met die kut moffen! Je moet je gewoon niet laten provoceren als supporter. Fluit die lul uit, scheld hem verrot, of nog beter lach hem gewoon keihard in zijn porum uit, maar ga niet met aanstekers of weet ik veel wat gooien want dat wil die klootzak juist.
+1/-0

5 jaar geleden
Zal me niet verbazen als we een uitwedstrijd zonder uitpubliek moeten naar aanleiding van de rellen in Griekenland. En een thuiswedstrijd met wat lege vakken. De UEFA zal ons hoe dan ook straffen..
+1/-1

 
5 jaar geleden
Wat hebben we in Griekenland verkeerd gedaan ?
+2/-0

5 jaar geleden
Heel erg jammer dat het zo moet lopen, het begint er wel op te lijken dat de Uefa niets anders te doen hebt dan clubs te straffen en dan is Ajax toch wel een makkelijk doelwit ,ze moeten is bij die andere clubs gaan kijken, maar die krijgen lang niet zulke zware straffen.
+1/-0

5 jaar geleden
Pfffff...wordt zo moe van die losers die dit keer op keer weer flikken en zo Ajax benadelen. Stop hier nou eens een keer mee, stelletje mongolen!
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal