Transparent
Inloggen
Sluiten

Ten Hag: 'We moeten afwegen welke risico's we gaan nemen'

11 december 2018 15:32

Erik ten Hag kreeg op de persconferentie van dinsdagmiddag de vraag of hij spelers rust gaat geven tegen Bayern München. Ajax is namelijk al zeker van de volgende ronde, terwijl er van zijn ploeg ook verwacht wordt dat er dit seizoen prijzen worden gepakt. "Dat zijn afwegingen en dat speelt de laatste dagen in mijn hoofd en in de hoofden van de staf", aldus Ten Hag. "De eerste plek in de groep is van belang. Daarin kun je een betere uitgangspositie creëren. Maar we hebben ook te maken met een competitie. We willen daarin graag een titel halen. Welke risico's ga je dan aan? Daar moeten we een goede afweging in maken."

De trainer van Ajax ging verder: "We kunnen niks uitsluiten. We doen aan topsport en dan loop je op de grenzen. Dan kan er wel eens wat verkeerd uit pakken. Want als je die grenzen niet opzoekt, wordt het ook moeilijk om iets te winnen."




Tags

hag bayern hoofden opzoekt titel uitgangspositie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat ramaj rensch sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal