Transparent
Inloggen
Sluiten

'Pep Guardiola woedend op clubleiding Manchester City over transfer Frenkie de Jong'

9 december 2018 07:15 - The Daily Mirror

Volgens The Daily Mirror is Pep Guardiola woedend op de clubleiding van Manchester City. Een delegatie van de club zou afgelopen donderdag afreizen naar Amsterdam om de transfer van Frenkie de Jong af te ronden nadat de Spaanse manager afgelopen maand 3 1/2 uur met de middenvelder in Londen had gesproken. De kampioen van Engeland liet Ajax echter weten dat ze de transfer wilden uitstellen. Dat gaf PSG de gelegenheid om er tussen te komen, waarna de Franse club snel handelde en wel naar Amsterdam afreisde.

Een reden voor het uitstellen is niet gegeven. Bij Ajax gaan ze er vanuit dat de financiële mogelijkheden van Manchester City beperkt zijn vanwege beschuldigingen over de Financial Fair Play. De UEFA heeft al aangekondigd een onderzoek in te stellen en zolang er geen duidelijkheid is, zou de Engelse topclub terughoudend zijn met het doen van grote uitgaven.

Guardiola is al langer op zoek naar een middenvelder om de 33-jarige Fernandinho te kunnen vervangen. Eerder zag hij de komst van Fred en Jorginho al mislukken. De Spanjaard was overtuigd van de komst van De Jong nadat hij zelf met hem gesproken had. De middenvelder was aanvankelijk van plan om zijn jongensdroom uit te laten komen en voor Barcelona te gaan spelen, maar vrienden zou hij hebben laten weten dat hij naar Manchester wilde gaan. Dat lijkt nu Parijs te worden.

Meer op The Daily Mirror




Tags

guardiola jong pep barcelona beschuldigingen delegatie engeland fernandinho jongensdroom jorginho londen mislukken parijs psg terughoudend uefa

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Niet naar Parijs gaan. Ga naar een echte club, ga naar Barca.
+1/-0

 
5 jaar geleden
Dat is de vraag. Barca heeft minder hoge nood. Busquets kan nog even mee.
+1/-0

5 jaar geleden
Blijf bij een echte club, Blijf bij Ajax
+5/-0

5 jaar geleden
Gewoon een hele grote zak geld meebrengen Pep! Dan praten we verder
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.274 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao eredivisie excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand tahirovic taylor vos