Transparent
Inloggen
Sluiten

Frenkie de Jong: 'Er is nog geen keuze gemaakt of ik aan het eind van het seizoen weg ga eventueel'

8 december 2018 22:49 - Fox Sports

In gesprek met Fox Sports reageerde Frenkie de Jong op de geruchten over een transfer naar Paris Saint-Germain. "Ik heb nog geen keuze gemaakt. Ajax is nog niet rond met een club", aldus De Jong. "Ik weet nog niet wat ik ga doen aan het eind van het seizoen. Of ik nog een jaar blijf of dat ik wel voor een club kies. En er is ook nog geen keuze gemaakt welke club het dan is. In principe is alles nog open en is er nog niks besloten."

PSG is bovendien niet de enige club waar mee gesproken wordt. "Er zijn meerdere clubs. Ajax heeft met meerdere clubs gesproken en mijn zaakwaarnemer ook. Ik denk niet dat mensen daar verbaasd over zijn", zo gaf de middenvelder aan. "We hebben daar ook toestemming van Ajax voor en Ajax weet dat. Er is nog geen keuze gemaakt of ik aan het eind van het seizoen weg ga eventueel. Voor de rest zien we het wel."

De Jong wilde niet uitsluiten dat hij zijn carrière in de Premier League gaat vervolgen. "Ik gooi geen enkele deur dicht", zei hij daarover. "Het is serieus zo. Er is nog niks besloten. Een jaar blijven kan ook. Welke club het wordt als ik eventueel vertrek is nog niet besloten. Ik weet wel iets meer dan jullie, maar er is nog niks besloten."

Het seizoen zal hij wel zeker in Amsterdam afmaken. Een transfer in de winter gaat niet gebeuren. "Nee, dat gaat zeker niet gebeuren", aldus De Jong.

Meer op Fox Sports




Tags

jong fox kies psg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom begeleiding berghuis bergwijn boomen brobbey chico conceicao consistente dest elsimao engeland factor forbs godts gooide henderson kiki kruisje liverpool metz mikautadze mislintat mum porto sevic sosa steijn sutalo transferbeleid