Transparent
Inloggen
Sluiten

Frenkie de Jong: 'Je voelt dat veel ogen op je gericht zijn'

8 december 2018 22:48

Na de wedstrijd tegen PEC Zwolle werd Frenkie de Jong gevraagd hoe het voor hem was afgelopen week. "Afgelopen dagen was het wel overdreven natuurlijk. Het is een beetje gek, maar ik probeer me er niet teveel mee bezig te houden", aldus De Jong. "Je voelt dat veel ogen op je gericht zijn, dus dan wil je net iets meer laten zien dat je wel kan voetballen."

De middenvelder zette met een schitterende actie de 0-2 op het scorebord. "Ik kreeg de bal mee en er was wat ruimte. Ik was echt op zoek naar de actie en het schot", zo gaf hij aan. "Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet had gekeken voor de steekpass, dus als ik mis had geschoten was het een grote fout geweest. Maar gelukkig ging hij er in."




Tags

jong pec steekpass

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos