Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'We hebben de wedstrijd naar ons toegetrokken'

8 december 2018 22:37

Erik ten Hag stond met een dubbel gevoel Fox Sports te woord na de winst tegen pec Zwolle "Een aantal spelers zijn voor rust uitgevallen met een blessure. Dat moeten we morgen gaan bekijken. We zijn moeilijk begonnen. We brengen Zwolle in de wedstrijd. Onnodig balverlies en dan dat momentje met Matthijs. Al dan niet doorgeroken", aldus Ten Hag. "Het balverlies van Schöne daar en van Frenkie bij de 1-2 zijn momenten die minder waren bij ons. Twee technisch zo vaardige middenvelders. Als ze op zo'n plek de bal verliezen is elke ploeg kwetsbaar."

De trainer van Ajax ging verder: "Verder hebben we het goed opgepakt. Een rits aan kansen. Na die situatie hebben we de wedstrijd naar ons toegetrokken en twee schitterende goals gemaakt. Dan moeten we André wisselen en gelijk een goede redding van Kostas bij dan onnodige balverlies. Dan wordt het toch 1-2 en dan kan het hectisch worden. Maar ook na rust hebben we het naar ons toegetrokken."

In de tweede helft stond Ten Hag opeens geïrriteerd langs de zijlijn. "De tegenstander speelde agressief en dat mag. We moeten daar onderuit spelen en dat deden we ook. We hebben twee goede goals gemaakt en hadden er zelfs nog een paar bij moeten maken", zo gaf hij aan. "Maar ik vind ook dat als er een overtreding wordt gemaakt, er daarvoor gefloten moet worden. Dat gebeurde niet. Een aantal momenten werden gepasseerd. We moeten onverstoorbaar blijven. We mogen wel even onze irritatie laten blijken, maar we moeten vooral ook met voetballen bezig zijn."




Tags

hag toegetrokken balverlies doorgeroken fox hectisch irritatie kostas kwetsbaar momentje onverstoorbaar pec rits schone vaardige zijlijn

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal