Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'Frenkie de Jong sprak al Frans'

7 december 2018 14:28

Op de persconferentie van vrijdagmiddag reageerde Erik ten Hag uitgebreid over de berichten van de aanstaande transfer van Frenkie de Jong naar Paris Saint-Germain. "Die geruchten gaan al heel lang zo, die geruchtenstroom. Dat was al vanaf het begin van het seizoen een issue en is zeker niet minder geworden", aldus Ten Hag. "Vandaag ook weer en dat zal ook nog wel even blijven. Ik denk dat wij daar goed mee om gaan."

Ten Hag had zelf al gesproken met De Jong over de berichten. "Ja, hij sprak al Frans", gaf hij lachend aan.

De trainer van Ajax wilde de focus wel bij de komende wedstrijden houden. "Het is een cliché, maar wij zijn bezig met voetballen en bezig met de volgende wedstrijden", zo gaf hij aan. "Frenkie is daarmee bezig, het team is daarmee bezig. Er spelen ook dingen rondom andere spelers. Ze willen wat bereiken, ze willen titels winnen. Dan moeten ze zich richten op de wedstrijd."




Tags

hag jong cliche geruchtenstroom

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos