Transparent
Inloggen
Sluiten

Noussair Mazraoui: 'We waren gewoon blij dat PSV eindelijk punten verspeeld heeft'

6 december 2018 17:26 - Fox Sports

In gesprek met Fox Sports reageerde Noussair Mazraoui onder meer hoe het er in de groepsapp van Ajax aan toe ging nadat PSV afgelopen weekend van Feyenoord verloor. De rechtsback had de wedstrijd zelf ook gezien. "Ik was snel naar huis gereden om de tweede helft te kunnen kijken", aldus de rechtsback. "Toen het 2-0 stond was het nog een beetje rustig, omdat we ook van de voorgaande wedstrijden wisten toen het nog 1-1 stond ofzo dat PSV dan in de laatste minuut toch nog wint."

Mazraoui ging verder: "Nu bleef het rustig tot het laatste fluitsignaal en daarna waren we blij. We waren gewoon blij dat PSV eindelijk punten verspeeld heeft. Daar wacht je op en dat is dan gebeurd. Dan is er een beetje ontlading."

Klaas Jan Huntelaar en Dusan Tadic waren in de appgroep het luidrustigst. "Ik weet niet of ik kan zeggen wat zij gezegd hebben", zo gaf hij aan.




Tags

mazraoui verspeeld appgroep feyenoord fluitsignaal fox groepsapp huntelaar luidrustigst ofzo tadic

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal