Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ook Bayern München geïnteresseerd in Frenkie de Jong'

6 december 2018 10:49 - Kicker

Het Duitse Kicker weet te melden dat Bayern München zich ook in de strijd wil mengen om Frenkie de Jong. De Duitse grootmacht wil komende zomer de selectie drastisch gaan verjongen en De Jong is daarbij in beeld om de selectie te versterken. Bayern zou de 30-jarige Javier Martínez willen verkopen en het geld dat het voor de middenvelder krijgt willen gebruiken om De Jong te kunnen halen.


Tags

jong bayern javier kicker martinez verjongen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Ik houd mijn hart vast voor het volgende seizoen.
+2/-0

1 jaar geleden
Hij en 5 a 6 andere. Kunnen weer van voor af aan beginnen. Neem aan dat Marc al druk bezig is. Misschien al in de winterstop de eerste versterkingen om alvast te wennen?
+1/-0

1 jaar geleden
In de winterstop mag absoluut niemand vertrekken en volgend jaar zomer moet de absolute hoofdprijs voor Frenkie de Jong op tafel worden. Wat misschien ook een optie is om zijn contract te verlengen inclusief een fikse salarisverhoging. Ik ben erg benieuwd hoe en of Marc Overmars alles weet te managen.
+1/-0

1 jaar geleden
Het is een leuk spelletje aan het worden,maar wij als fans hebben het nakijken, of zie ik dat te zwartwit?
+1/-0


Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 36.069 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

aarde acteert antony beademen blind bloedvatafwijkingen corona deeltje dest dwtk einstein fier flut heelal koen lichtsnelheid luigitentorioabc martinez natuurkunde ontsnappingsenergie potter racisme tadic theorie tijdreizen vergelijkingen vertonghen werkelijkheid ziyech zzp