Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ook Bayern München geïnteresseerd in Frenkie de Jong'

6 december 2018 10:49 - Kicker

Het Duitse Kicker weet te melden dat Bayern München zich ook in de strijd wil mengen om Frenkie de Jong. De Duitse grootmacht wil komende zomer de selectie drastisch gaan verjongen en De Jong is daarbij in beeld om de selectie te versterken. Bayern zou de 30-jarige Javier Martínez willen verkopen en het geld dat het voor de middenvelder krijgt willen gebruiken om De Jong te kunnen halen.


Tags

jong bayern javier kicker martinez mengen verjongen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


11 maanden geleden
Ik houd mijn hart vast voor het volgende seizoen.
11 maanden geleden
Hij en 5 a 6 andere. Kunnen weer van voor af aan beginnen. Neem aan dat Marc al druk bezig is. Misschien al in de winterstop de eerste versterkingen om alvast te wennen?
11 maanden geleden
In de winterstop mag absoluut niemand vertrekken en volgend jaar zomer moet de absolute hoofdprijs voor Frenkie de Jong op tafel worden. Wat misschien ook een optie is om zijn contract te verlengen inclusief een fikse salarisverhoging. Ik ben erg benieuwd hoe en of Marc Overmars alles weet te managen.
11 maanden geleden
Het is een leuk spelletje aan het worden,maar wij als fans hebben het nakijken, of zie ik dat te zwartwit?

Laatste nieuws
Tagcloud

alvarez blind brom chelsea dest eiting fier gravenberch hag huntelaar jong keijzer keizer knicks koen neres nets nietzsche nix onana onzin potter promes renemar rkc siem slotfase staafincident tadic ziyech