Transparent
Inloggen
Sluiten

Daley Blind: 'Het is niet zo dat ik 32 jaar ben en hier even kom afbouwen'

5 december 2018 08:09 - Voetbal International

In een groot interview met Voetbal International geeft Daley Blind aan dat hij nog vol ambities is. Een nieuwe stap naar het buitenland wil hij zeker niet uitsluiten. "Het is niet zo dat ik 32 jaar ben. Dat ik hier even kom afbouwen. Integendeel. Met 28 jaar voel ik me in de kracht van mijn carrière", aldus Blind. "Als ik dit niveau kan vasthouden, bij Ajax en bij Oranje, misschien komt er komende zomer wel weer iets anders op mijn pad. Of volgend jaar. Het is niet zo dat ik nu te oud ben om een volgende stap te maken."

Blind gaat verder: "Ik voel me topfit en zie het wel. Wie weet blijf ik hier wel tot het einde van mijn loopbaan, maar zeker hoe we het nu doen, hoe we onszelf profileren, in de Champions League en met Oranje, is dat geen uitgemaakte zaak. Ik denk dat ik nog bij veel buitenlandse clubs op de radar sta."

Tot een half jaar terug had de verdediger niet verwacht dat hij nu weer in het shirt van Ajax zou spelen. "Het was afgelopen zomer inderdaad wel een grote verrassing", zo geeft hij aan. "Niet alleen voor de buitenwereld, ook voor mezelf. Van het ene op het andere moment werd Ajax serieus, waardoor ik er voor het eerst sinds mijn vertrek in 2014 over ging nadenken."

Meer op Voetbal International


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
Iedere andere speler zou zeggen zoals wij ons profileren nu zie ik geen reden om te vertrekken ik wil eerst prijzen winnen met dit Ajax.
Blind jr: "zoals wij ons nu profileren denk ik dat ik nog bij veel buitenlandse clubs op de radar sta."
Duurste transfer ooit en waarschijnlijk ook duurste salaris ooit en je dan zo profileren naar je aanhang toe.
Ga je doodschamen man.
9 maanden geleden
Welkom in de nieuwe wereld @Ling. Clubliefde bestaat niet meer. De tijden dat spelers jaren bij een club bleven is voorbij. Ook dat is een van de oorzaken dat de andere clubs zo matig presteren. Vroeger ging je toch wel met angst en beven naar Groningen met mannen als: jan van Dijk, Rosien, Huizingh enz. Dat is allemaal verdwenen.
We moeten genieten van de momenten dat ze er wel zijn en hopen op een mooie nieuwe lichting.
En ook dat komt altijd weer goed....
9 maanden geleden
Jij blijft lekker tot je 32e bij Ajax, Daley! Maar als je vertrekt voor 80 miljoen vind ik het ook prima:)
9 maanden geleden
Net als voor zijn eerste vertrek, speelt hij ook nu niet zo dat er clubs in de rij zullen staan. Maar ook toen kwam Man. United als verrassing dus wie weet. Maar ga gerust, het is geen de Ligt of de Jong en ook geen Nico.
9 maanden geleden
Prima interview, open en eerlijk welkom in de voetbalwereld in 2018.
9 maanden geleden
Blind voegt niets toe.
Het is niet voor niets dat elke trainer heb dan weer linksback, dan zelfs in het centrum en soms weer op het middenveld neer zet.
Op geen enkele positie blinkt hij uit.
In een interview gaf hij aan dat de trainer aan moest geven hoe hij moest spelen. Hij schoot zich daar mee in de voet. Van hem wordt juist verwacht dat hij met zijn ervaring mede leiding geeft aan dit Ajax.
16 miljoen als transfersom is als 500 miljoen voor Messi. En dan ook nog dat salaris erbij.
 
9 maanden geleden (gewijzigd)
"Het is niet voor niets dat elke trainer heb dan weer linksback, dan zelfs in het centrum en soms weer op het middenveld neer zet."

Juist ja.. Overal voegt hij wat toe en dat zien de trainers dus ook.. maar jij weet het beter.. ze stellen hem op omdat hij niets toevoegt ???? En hoe durft een trainer zijn spelers te vertellen hoe ze moeten spelen? Sjonge jonge..

Laatste nieuws