Transparent
Inloggen
Sluiten

Daley Sinkgraven: 'Na al die tegenslagen is het geweldig om terug te zijn'

4 december 2018 07:36 - Algemeen Dagblad

Ook in gesprek met het Algemeen Dagblad geeft Daley Sinkgraven aan blij te zijn dat hij weer op het veld staat. De multifunctionele middenvelder heeft wel een aflopend contract, dus of zijn toekomst in Amsterdam ligt, is nog niet bekend. "Daar hebben we nog niet over gesproken. Daar was het moment ook niet naar", aldus Sinkgraven. "Natuurlijk is de toekomst belangrijk, maar ik ben alleen maar bezig geweest met dit moment. Na al die tegenslagen is het geweldig om terug te zijn. Nu echt helemaal fit worden."

Sinkgraven heeft ook weer het volle vertrouwen in zijn knie. "Ik ben blij dat ik überhaupt weer op het veld sta. Niet steeds denk: als het maar goed gaat, als mijn knie het maar houdt", zo geeft hij aan. "Een paar weken terug had ik die twijfel nog. Nu is dat gevoel gelukkig weg. Ik vertrouw mijn knie weer voor honderd procent. Qua conditie moet ik natuurlijk wat bijschaven. Ik zit nu op zeventig procent, schat ik in."

Tijdens zijn lange blessure had hij veel steun aan Vaclav Cerny, die zelf ook zwaar geblesseerd was. De Tsjechische aanvaller sprak Sinkgraven nog snel toe voordat hij inviel. "Dat was een mooi moment. Genieten, zei hij. Nou, dat heb ik gedaan", zegt hij daarover.


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 maanden geleden
Erg fijn dat deze jongens elkaar steunen in de moeilijke periode van herstel. Ik hoop dat ze het contract van Daley verlengen, want hij heeft absuluut de potentie om een vaste basisspeler te worden. Jammer dat hij via Jong Ajax niet aan de speelminuten mag komen, nu duurt het nog langer dat hij wedstrijdfit zal worden. Hopelijk steunen ook de fitte spelers bv een nieuwe jongen zoals Bande.
6 maanden geleden
Mooi dat hij er weer is.
We mmeten rekening houden met een uittocht aan het einde van het seizoen.
Hij is een klasse speler. Hoort op het middenveld. Op welke plek en in welke rol ? Ikh eb vertrouwen in Ten Hag dat hij daat wel achter komt.
6 maanden geleden
Altijd goed om te vernemen dat de geblesseerde spelers niet worden vergeten, maar om heel eerlijk te zijn is hij niet meer van het niveau wat vereist is om in de selectie van Ajax te voetballen. Bij een andere eredivisie club kan hij nog van betekenis zijn. Ik gun hem dat wel.

Laatste nieuws