Transparent
Inloggen
Sluiten

Daley Sinkgraven: 'Ik ben blij dat ik vandaag weer wat minuutjes heb gemaakt'

2 december 2018 20:32

Na ruim een jaar blessureleed maakte Daley Sinkgraven zijn rentree bij Ajax. "Het was een hele lange tijd. Een paar keer tegenslagen gehad. Het duurde allemaal heel lang en ik ben blij dat ik vandaag weer wat minuutjes heb gemaakt", aldus de middenvelder in gesprek met Fox Sports. "Het was gewoon revalideren. In je eentje met een fysiotherapeut of helemaal alleen. Stapje voor stapje ga je naar het veld en mag je eindelijk met de groep mee doen en dan sta je hier.:

Eenzaam voelde Sinkgraven zich niet. "Het was wel lastig alleen trainen. Je traint altijd met de groep en nu moest je dat zelf doen. Dat was wel even wennen", zo gaf hij aan. "Je moet gewoon doorgaan en positief blijven. Gewoon zeggen tegen jezelf dat het goed komt. Dan komt het ook goed."

Het is voor de middenvelder wel lastig om wedstrijdritme op te kunnen doen. "Het is lastig, omdat ik te oud ben voor Jong Ajax en met het drukke programma wat we nu hebben, kunnen ze ook niet zo maar een oefenwedstrijdje regelen", zei hij daarover. "Dus dan moet het zo. Invallen, minuten maken en kijken hoe het gaat. Dan hoop ik in de winterstop weer een wedstrijd te kunnen spelen vanaf het begin."

Zaterdag hoorde Sinkgraven dat hij bij de wedstrijdselectie zat. "Dat had ik niet verwacht. Het was een mooi moment, aldus Sinkgraven. "Vaclav Cerny feliciteerde me meteen en ook de andere jongens. Dat was mooi."




Tags

sinkgraven minuutjes blessureleed cerny eenzaam feliciteerde fox fysiotherapeut jong oefenwedstrijdje vaclav wedstrijdritme

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal