Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag over geluiden makkelijke CL groep: 'Die kwalificatie laat ik aan anderen'

30 november 2018 14:05

Erik ten Hag werd vrijdagmiddag op de persconferentie gevraagd hoe hij kijkt naar de reacties over de geluiden dat de Champions League groep van Ajax wel heel makkelijk was. "Die kwalificatie laat ik maar aan anderen. Wij hebben het op eigen kracht gedaan. Ik denk dat de feiten voor zich spreken", aldus de trainer van Ajax. "Ik weet niet eens precies hoeveel jaren het geleden is dat een Nederlandse ploeg heeft overwinterd in de Champions League. En belangrijk: voor Ajax is het nog langer geleden."

Ten Hag ging verder: Überhaupt het hele traject wat we gedaan hebben tot nu toe in de Europese campagne. Via drie voorrondes en nu zijn we nog ongeslagen in de poule. We kunnen voor de groepswinst gaan. Dan hebben we gewoon uitstekend gepresteerd. Ajax haalt de punten voor Nederland binnen, dus al met al is dat prima. Wat anderen daar van vinden is dan zo. Wij moeten gewoon onverstoorbaar onze weg vervolgen en volgende grenzen verleggen."


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 maanden geleden
Erik, verstandig geantwoord. Kijk gisteren bv maar eens naar Standaard Luijk dat toch maar even nr 1 van Spanje heeft verslagen. Dus zo vanzelfsprekend is het niet allemaal.
6 maanden geleden
Ja typisch de media weer die Ajax anders ziet dan de lampies Barcelona speelden een bedroevende wedstrijd met invallers en toch nog winst.Ajax won wel van Barcelona die ook met invallers speelden. Maar Ajax was met 10 man toch nog te sterk voor de Madrilenen.
 
6 maanden geleden
Wel zonder messi
6 maanden geleden
Er is sprake van een hetze tegen Ten Hag.
Je moet het allemaal maar doen al die wedstrijden.
Tegenwoordig mag je al blij zijn als een buitenlandse ploeg door een Nederlands ploeg verslagen wordt.
Daar komt nog bij dat Ajax er ook maar moest staan in die voorronde wedsttrijden.
Het is knap wat Ajax, met Ten Hag, Europees gepresteerd heeft gezien het verleden en gezien de swakte van de eigen eredivisie.

Laatste nieuws