Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag niet bezig met Feyenoord - PSV: 'Wij richten ons op ADO'

30 november 2018 14:00

Op de persconferentie van vrijdagmiddag werd Erik ten Hag gevraagd naar wat hij denkt van Feyenoord - PSV van aanstaande zondag. "Ik hou me niet bezig met Feyenoord - PSV", aldus Ten Hag. "Natuurlijk is het zo dat wij tweede staan en we eerste willen staan, dus dan zal de nummer één een keer punten moeten verspelen. Maar wij moeten ons richten op het duel tegen ADO, daar ligt de focus op."

Afgelopen seizoen stonden dezelfde affiches op het programma. Ajax kon de druk op PSV verhogen, maar speelde met 0-0 gelijk tegen ADO, terwijl PSV twee uur later in Rotterdam wist te winnen. Ten Hag zal dit deze week ook zeker nog gaan aankaarten. "Mentaal speelt dat zeker een rol. Wij moeten onze job doen en de drie punten hier houden", zo gaf hij aan.

De trainer van Ajax werd gevraagd of het ook tot frustratie kan lijden als de zegereeks van PSV lang aan blijft houden. "Dat zou kunnen, maar daar zijn we zelf bij. Dat hebben we zelf in de hand", zei hij daarover. "Wij willen continue grenzen verleggen. Goed is niet goed genoeg. Wij willen elke dag beter. Als je maar met die instelling het veld in blijft gaan, kan dat geen frustratie worden."


Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws