Transparent
Inloggen
Sluiten

Statement AEK Athene: 'We veroordelen de geweldsincidenten die dinsdagavond plaats vonden'

29 november 2018 09:56 - AEK Athene

Via een statement heeft AEK Athene op de officiële website afstand genomen van wat er voor en tijdens de wedstrijd tegen Ajax afspeelde in het stadion van de club. "AEK Athene veroordeelt onvoorwaardelijk de geweldsincidenten die dinsdagavond plaats vonden in het Olympisch Stadion. Niet alleen omdat ze plaats vonden tijdens een wedstrijd voor de UEFA Champions League, maar ook omdat ze de lange geschiedenis van onze club beledigen", zo geeft de club aan. "We hebben op ieder niveau hard gewerkt om terug te keren in de belangrijkste Europese clubcompetitie. Wat er gebeurde tijdens de wedstrijd tegen Ajax vertegenwoordigt niet de voetbalfilosofie van onze clUb en is volledig tegen onze principes en waarden die we eren en dienen."

De Griekse club neemt wel haar verantwoordelijkheid. "We zijn zelfs niets geïnteresseerd in het afleggen van de club voor wat er is gebeurd. We zullen niet proberen om 'lichte' excuses en alibi's te vinden. We begrijpen volledig de reactie en afkeuring van de grote merendeel van onze fans, die altijd de zwaardere en belangrijkste rechters voor ons zijn", gaat het statement verder. "Dat is wat ons het meeste pijn doet, want de supporters van AEK FC, die van ons alle noodzakelijke stappen verwachten voor de terugkeer naar ons eigen stadion, hebben niets met dergelijk gedrag te maken en hebben dat in het verleden ook vele malen bewezen."

AEK Athene gaat er dan ook alles aan doen om actie te ondernemen dat dergelijke incidenten nooit meer plaats zullen vinden, zo geeft de club aan.

Meer op AEK Athene




Tags

aek statement geweldsincidenten afkeuring afleggen afspeelde alibi beledigen clubcompetitie malen merendeel ondernemen onvoorwaardelijk principes rechters uefa voetbalfilosofie zwaardere

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
HAHAHA, Bestuur AEK is als de Griekse regering en UEFA, praten veel, doen niets dat hun eigen belang schaad en hun neus groeit met de dag langer en langer :)
+1/-0

5 jaar geleden
Ik maak mijn meer zorgen om het toezicht van de uefa die de Ajax directie opzadelt met torenhoge boete,s dat oliemannetje kan vervelende gevolgen voor Ajax krijgen.
+1/-1

reactie verwijderd


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde akpom balletje berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior gaaei hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes leiderschapskwaliteiten lucht mannsverk mikautadze mum potter rensch sevic sosa tadic taylor tsjah zucht