Transparent
Inloggen
Sluiten

Wijzigingen doorgevoerd op website na alle ingestuurde feedback

27 november 2018 23:00

Inmiddels zijn we ruim anderhalve maand live met onze nieuwe site. In die tijd hebben we een hoop reacties gekregen en die waarderen we allemaal zeer. Iedereen vindt het natuurlijk altijd leuk om positieve berichten te ontvangen, maar ook de berichten met kritiek of verbeteringen worden ook zeker op prijs gesteld. Op basis van die berichten hebben we ook een aantal wijzigingen doorgevoerd.

Reacties
Tot nu toe werden de reacties onder nieuwsberichten gerangschikt op basis van populariteit. Hoe populairder de reactie, hoe hoger deze stond. Het idee hiervan klonk echter beter dan het resultaat, ook getuige alle reacties die hier over zijn gekomen. Vanaf nu worden de reacties gerangschikt op chronologische volgorde, waarbij de oudste reactie bovenaan staat.

Startpagina
Ook zijn er veel reacties binnen gekomen over de startpagina van de site en met name over de onoverzichtelijkheid hiervan. De indeling hebben we daarom aangepast, zodat deze naar onze mening nu een stuk overzichtelijker en rustiger is.

Reclame
We kregen diverse opmerkingen binnen over de advertenties op de website. Uiteraard zien we reclames zelf ook als een noodzakelijk kwaad, om de kosten te kunnen dekken. We willen de overlast hiervan uiteraard wel zoveel mogelijk beperken en zijn ermee bezig de meest storende uitingen te beperken, vooral op mobiel. Daar komt het soms voor dat de reclame schermvullend is. Dat is niet de bedoeling en we zijn met de externe partij die de advertenties verzorgt in gesprek.

Overige
We blijven werken aan verdere verbeteringen, waaronder uiteraard zeker de terugkeer van de forums. Alle suggesties blijven ondertussen van harte welkom!




Tags

advertenties beperken feedback gerangschikt ingestuurde reclame startpagina verbeteringen chronologische dekken indeling klonk mobiel nieuwsberichten onoverzichtelijkheid overzichtelijker populairder populariteit reclames schermvullend storende uitingen verzorgt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Respect vooor het harde werk, mag ook wel es gezegd worden denk ik. :)
+4/-0

LuigiTentorioABC (geschorst)
5 jaar geleden
Formidabel werk, positief wat er gewijzigd is en in aanleg.

Misschien handig om 'Nieuws uit andere bronnen' op de positie van 'Stand Keukenkampioendivisie' te zetten en visa versa, en het 'Inzicht uit andere hoeken' te vernoemen. Een beetje RSS naar creativecommons zou slim zijn om de startpagina completer en actueler als bundelstartpagina maken, en er geen officiële berichten en krantenkoppen neer te zetten, maar dingen als Ajax1.nl & At5.nl/Ajax & Ajaxlife.nl & Avajax.nl & Ajaxinside.nl. De officiële berichten van de Ajaxsite en de volprof persgroepartikelen, daarover schrijven jullie meestal een duplicerend Ajax.supporters.nl tekststuk betreft delen die nieuwswaarde hebben, de kliklink is in een speciale positie buiten die teksten niet nodig. Maar juist zo hou je adverteerders vast bij de pool aan sites die worden gemaakt uit liefhebberij , aansluitend op de beleving van de meeste clubliefde togende Ajacieden.
+2/-0

5 jaar geleden
Reclame is een noodzakelijk kwaad, maar een abonnement reclame vrij voor € 10,-- per jaar moet mogelijk zijn.
+2/-0

5 jaar geleden
Het zou inderdaad fijn zijn een reclamevrij forum te hebben, maar gezien de kosten die een website met zich meebrengt denk ik dat we hier niet meer onderuit kunnen komen in deze tijd. Reclame is een eerste inkomstenbron, Verder zie ik wel positieve feedback in de reactie van LuigiTentorioABC. En respect dat jullie zo hard werken aan deze site. Wel denk ik dat het forum na meer als een jaar nu toch wel eens gelanceerd mag worden. dat duurd voor deze tijd echt veel te lang.
+1/-0

Ik heb niet zoveel problemen met de reclame, maar wel met de privacy policy. Waarom zijn cookies verplicht, waarom moet mijn surfgedrag met 600 bedrijven gedeeld worden? Bij de meeste websites heb je een opt-out voor alle cookies, op deze site heb je alleen de optie om alles te accepteren. Dat vind ik niet acceptabel. Kan dit aangepast worden?
+1/-0

4 jaar geleden
Gaat het forum ooit nog eens open?????
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat ramaj rensch sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal