Transparent
Inloggen
Sluiten

Valentijn Driessen: 'Erik ten Hag staat er bij veel spelers gewoon niet goed op'

27 november 2018 09:29 - Veronica Inside

Valentijn Driessen had maandagavond in Veronica Inside opnieuw harde kritiek op Erik ten Hag. Volgens de chef voetbal van De Telegraaf was het belachelijk dat Ten Hag in de 93e minuut Maximilian Wöber nog liet invallen. "Dat deed hij omdat Van Hooijdonk inviel. Toen stond het al 0-2. Het gaat helemaal nergens over", aldus Driessen.

Driessen ging verder: "Breng hem desdnoods tien minuten eerder, want je weet dat je hem tegen AEK Athene nodig hebt. Laat hem dan een beetje voetballen. Maar nu één minuut. Stel voor hij moet een sprint inzetten en dan 'hup, boem, hamstring'. Dat kan zo maar gebeuren, want die jongen is absoluut niet klaar om één minuut vol gas te geven. Dit is dan de jongen van het roteren. Waar blijft het roteren dan?"

Gevraagd werd aan Driessen of hij niet gekleurd was in zijn mening, omdat Ten Hag er nooit goed bij hem op gestaan heeft. "Maar hij staat er bij heel veel spelers niet ook gewoon niet goed op, vanwege dit soort dingen", zo gaf hij aan. "Ze accepteren hem wel, omdat hij steeds meer richting de spelers is opschoven. Maar dit is natuurlijk killing."

Johan Derksen sloot zich bij de mening van Driessen aan. Volgens hem had Wöber moeten weigeren om in te vallen. "Als je karakter hebt, dan weiger je dat. Dan heb je een rel, maar iedereen zal er begrip voor hebben. Ook een bestuurder en een raad van commissarissen van de club. Die moeten niet denken dat een speler zich door een coach, die zichzelf als topcoach heeft benoemt, moet laten misbruiken", zei hij daarover. "Dat soort dingen moet je niet doen. Het tekent de coach dat hij dit wel doet. Als je voor lul gezet wordt met een invalbeurt moet je zeggen dat je daar een jongen van 18 jaar voor moet nemen."

Derksen kreeg de vraag of spelers als Tadic of Ziyech niet op moeten staan, al was Ziyech er bij deze wedstrijd niet bij. "Tadic lijkt me daar geen type voor. Hij speelt, accepteert zijn geld en bemoeit zich nergens mee. Maar Ziyech zou iemand kunnen zijn die daarvoor in opstand komt", aldus Derksen. "Maar ik zie helemaal in het gedrag van Ten Hag dat hij Guardiola imiteert. Dat is zijn held en die heeft ook dat soort streken."

De prestaties onder Ten Hag zijn echter uitstekend dit seizoen. "Dat houdt hem ook op de been. Hij mag niet twee keer verliezen, want dan krijg je weer het geroezemoes", reageerde Derksen daarop. "Je voelt aan alles, voetballers vergeten niet. Dit houden ze bij zich. Dit vinden ze niet leuk en vinden ze vernederend."




Tags

driessen hag derksen ziyech roteren tadic wober accepteert aek bemoeit bestuurder boem chef desdnoods geroezemoes guardiola hooijdonk hup inviel killing maximilian misbruiken opschoven opstand rel sprint streken telegraaf topcoach vernederend veronica weiger

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Sowieso, wat een gelul. Is het handig om iemand in die laatste minuut te laten invallen? Nee, misschien niet. Maar dat gezeik dat voetballers dat zouden moeten weigeren, en dat ze zich niet moeten laten misbruiken en dat soort blabla. Die gasten verdienen tonnen en misschien is dat invallen dan niet heel best voor hun ego, het is wel gewoon hun werk.

"Als je voor lul gezet wordt met een invalbeurt moet je zeggen dat je daar een jongen van 18 jaar voor moet nemen."

Want Wöber is met zijn 20 jaar en 20 wedstrijden voor Ajax natuurlijk een ervaren vedette...
+4/-0

5 jaar geleden
https://speld.nl/2018/10/03/chef-voetbal-telegraaf-gooit-huilend-stuk-over-ten-hag-in-prullenbak/link

Vanavond ook weer, Valentijn? Eigenlijk heeft Driessen helemaal geen parodie nodig, dat kan die man prima zelf. En hetzelfde geldt al jarenlang voor Johan Derksen.
+2/-0

5 jaar geleden
Typisch de telegraaf weer, Valetijn Driessen is naar mijn mening niet meer geloofwaardig omtrent de gang van zaken bij Ajax Hij is niet Kapot van de trainer en blijft maar roepen over de spelers wat die van de trainer vinden. hij moet nu eens inbinden want de spelers geven geen krimp.
+2/-0

5 jaar geleden
Telegraaf hè. Als er geen nieuws is maken we het zelf wel. Deze krant is dus de mediapartner van Ajax. Onze algemeen directeur is er columnist. Ze hoeven bij de T. echt niet alleen maar hossanna verhalen over Ajax te schrijven, maar dit schaamteloos aan de poten van Ten Hag zagen mag ook wel eens gestopt worden. Als die Valentijn D. op de TV is druipt het azijn je beeldbuis uit. En als die zeiksnor dan ook nog eens zijn domme mening gaat verkondigen... John de Mol moet deze man tegen zichzelf in bescherming nemen en hem van de buis halen. Het kan echt niet meer. Trainers zijn wel eens over de houdbaarheidsdatum heen, deze zelfbenoemde journalist is compleet bedorven.
+3/-0

5 jaar geleden
Driessen blijft maar zagen, wat een lul is het ook. Ik had eerst ook mijn bedenkingen over Ten Hag, omdat ik in hem geen "Ajax-trainer" zag, maar deze man heeft het aardig op orde. Ajax speelt mooi voetbal, is op de wedstrijd tegen PSV (en misschien Benfica uit) na altijd de bovenliggende partij en verdedigend staat het als een huis. Deze gasten maken enkel zichzelf belachelijk. En wat de wissel van Ten Hag betreft? Als de trainer je vraagt om in de laatste minuut in te vallen, doe je dat gewoon. Het heeft niets met trots en al dat soort onzin te maken, je bent onderdeel van een team.
+2/-0

5 jaar geleden
Waarom zou Ten Hag spelers tegen zich in het harnas willen jagen.
Waarom zou hij zichzelf in de voet schieten. Heeft hij alleen zichzelf maar mee. Ten Hag is niet dom.Is zelf voetballer geweest en weet hoe het werkt in de voetballerij en in een groep spelers.
Valentijn Driessen's mening is irrelevant.
+2/-0

5 jaar geleden
Valentijn Driessen is een zielig persoon die blijft stoken want zo blijft hij in de publiciteit. Deze man is gewoon mediageil en probeerd een bom onder het beleid van Ajax te leggen. Lijkt me leuk als Valentijn Driessen en Erik ten Hag eens aanschoven aan tafel bij Derksen en zn meidenclub op maandagavond
+1/-0

reactie verwijderd


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.274 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos