Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'Die 0-1 hebben we afgedwongen'

25 november 2018 01:14

In gesprek met Fox Sports gaf Erik ten Hag aan dat hij al rekening had gehouden dat de eerste helft moeizaam zou gaan verlopen. "Ik had het al aangekondigd dat ze de ruimtes klein zouden houden. Als je de opstelling ziet dan weet je wat je kan verwachten. Dat ze heel compact spelen en achteruit en echt op de counters gaan loeren", aldus Ten Hag.

De trainer van Ajax was het niet eens met de opmerking dat Ajax met een cadeautje op voorsprong kwam. "Ik denk niet een cadeautje, want we hebben dat afgedwongen", zo gaf hij aan. "Een hoekschop en die hebben we ingestudeerd. Natuurlijk is het een eigen goal geloof ik en gaat hij binnen, maar daar spelen wij op."

Ten Hag was erg blij met wat David Neres bracht op de plek van Hakim Ziyech tijdens de wedstrijd. "Dat weten we toch, hoe goed hij daar kan functioneren", zei hij daarover. "Ook op andere posities kan hij heel goed functioneren. Hij heeft dat prima gedaan. Er zat heel veel beweging in en heel veel dreiging. Hij had een aantal uitstekende acties en een beetje pech ook in de afronding. Het was een geweldige loopactie die hij gestoken kreeg van Lasse Schöne dacht ik. Dat is dan pech."




Tags

hag afgedwongen cadeautje afronding compact counters dreiging fox ingestudeerd loeren neres schone ziyech

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal