Transparent
Inloggen
Sluiten

Zakaria Labyad: 'Ik raakte hem eigenlijk perfect'

25 november 2018 01:05

Zakaria Labyad moest al snel in de wedstrijd gaan warm lopen. "In eerste instantie was het Dusan een trap kreeg en moest je voorbereid zijn. Vervolgens raakte Donny geblesseerd en moest ik weer gaan lopen tot aan de rust", aldus Labyad in gesprek met Fox Sports. "In de rust besloten de trainer en Donny zelf om rust te nemen."

De Marokkaan was direct belangrijk met een schitterende 0-2. "Het was een goede bal op David en een goede loopactie. Hij kopt hem eigenlijk perfect terug en ik schiet hem binnen", zo gaf hij aan. "Ik raakte hem lekker. Ik wilde hem niet al te hard raken, dus ik raakte hem eigenlijk perfect. Dus daarom valt hij binnen."

Labyad vindt het wel lastig om zijn geduld te moeten bewaren tot hij een kans krijgt. "Natuurlijk. Je bent een voetballer en je wil spelen. Maar ik ben zelf trots dat ik in zo'n elftal mag spelen met fantastische spelers, technische staf en club", zei hij daarover. "Ik ben geduldig geweest en ben nog steeds geduldig. Dat ik vandaaag belangrijk ben geweest, geeft mij en ook het elftal een goed gevoel. Daar moeten we verder op door."




Tags

labyad fox vandaaag

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen brobbey chico conceicao consistente dest elsimao eredivisie forbs henderson kiki liverpool metz mikautadze mislintat mum ofzo porto ramaj sevic sosa steijn sutalo transferbeleid utrecht