Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'Het is aan ons om het avondje NAC niet op gang te laten komen'

23 november 2018 13:50

Erik ten Hag gaf vrijdagmiddag op de persconferentie aan niet bang te zijn voor onderschatting van NAC, omdat zijn ploeg vorig jaar met 0-8 in Breda won. "Ik denk niet dat dat meespeelt. Misschien wel bij NAC, maar ook daar moeten wij weerstand tegen bieden", aldus de trainer van Ajax. "We moeten daar op voorbereid zijn en ons eigen spel spelen. Dat tegenstanders meer gemotiveerd raken, lijkt me duidelijk. Dat betekent dat we hetzelfde minimaal er tegenover moeten stellen en ook honderd procent gemotiveerd moeten zijn."

Het doel voor de wedstrijd tegen NAC is duidelijk. "We moeten die wedstrijd winnen. Daar gaan we ons zo goed mogelijk op voorbereiden", zo gaf Ten Hag aan. "Je kijkt naar de kracht van de tegenstander en zeker naar de zwakte van de tegenstander en daar zet je dan iets tegenover. Daar zullen wij op inspelen en daar zullen wij voor onze krachten gaan."

Ten Hag is wel beducht voor de kracht van NAC. "Het is een voetballende ploeg en er zit een goede structuur van voetballen in", zei hij daarover. "Het bekende avondje NAC. Het is aan ons om het avondje niet op gang te laten komen."




Tags

nac hag beducht krachten meespeelt onderschatting voorbereiden zwakte

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal