Transparent
Inloggen
Sluiten

Lasse Schöne verlengt contract tot 2020

23 november 2018 12:39 - Ajax TV

Lasse Schöne heeft zijn contract bij Ajax verlengd tot de zomer van 2020. De Deense middenvelder gaf dit zelf aan in gesprek met Ajax TV. "Waarom hoef ik niet uit te leggen, dat weten de mensen wel. Ik had een clausule in mijn contract om een jaar langer te blijven en ik ben blij dat die gelicht is en ik nog een jaar langer kan blijven bij deze mooie club", aldus Schöne.

De international van Denemarken is een van de meest ervaren spelers in de selectie van Ajax. "Ik mag mijn rol wel. Het bevalt me gewoon heel erg goed", geeft hij daarover aan. "Natuurlijk is het makkelijk om te zeggen als we heel goed presteren, dan is alles heel leuk in de voetballerij. Maar dit is gewoon een heel leuke groep. De groep heeft echt een honger naar prijzen, ik denk dat dat ook wel te zien is. We willen wat bereiken en dat is heel mooi om mee te maken."




Tags

schone denemarken honger

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Prachtig dat er nog spelers zijn die zo'n lange tijd bij onze club willen spelen en daar oprecht trots op zijn. Ook Schöne is in de verleiding gebracht door clubs uit grotere competities of met kansen op een hoger salaris. Maar deze man heeft zich altijd beseft wat hij bij Ajax heeft en dat het gras niet altijd groener is bij de buren. Knap ook dat hij zich, ook als er aan hem getwijfeld wordt (ook door mij), weer terugknokt in de basis. Een voorbeeld voor jonge spelers en op en top prof. Mooi voor Ajax dat hij zich langer aan ons bindt. Wat mij betreft sluit hij ook bij Ajax af en geven we hem dan een plek in de opleiding, de staf of organisatie.
+4/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao eredivisie excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand tahirovic taylor vos