Transparent
Inloggen
Sluiten

'Paris Saint-Germain biedt 80 miljoen voor Frenkie de Jong'

21 november 2018 20:02 - Marca

Paris Saint-Germain heeft een bod uitgebracht van 80 miljoen euro voor Frenkie de Jong. Dat weet het Spaanse Marca te melden. Barcelona hoopt nog altijd de middenvelder van Ajax over te kunnen nemen, maar de 50 miljoen euro die het daarvoor over had, zullen bij lange na niet genoeg zijn. De Spaanse kampioen hoopt echter wel dat het De Jong kan overtuigen naar Barcelona te komen en niet in te gaan op het bod van PSG.

De zaakwaarnemer van De Jong onderhandelt al met geïnteresseerde clubs. Ajax heeft daarvoor ook toestemming gegeven. Volgens Marca zou de club voor de Kerst het liefst al willen weten waar de toekomst van de middenvelder ligt, anders uiterlijk in januari.

Voor Barcelona is De Jong niet de transferprioriteit. Het hoopt Adrien Rabiot juist over te kunnen nemen van PSG, die een aflopend contract heeft en daarmee goedkoper is dan De Jong. Voor de kampioen van Spanje is de komst van Matthijs de Ligt veel urgenter.

Meer op Marca




Tags

jong barcelona marca psg adrien rabiot transferprioriteit urgenter

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Het verbaasd me niets als deze jongen uiteindelijk 100M waard zal zijn.
Ik zie hem dan voor 75M vertrekken, plus bonussen.
+1/-0

5 jaar geleden
Ik vind het eigenlijk niet zo interessant waar ze uiteindelijk naar toegaan, maar wat gaan we doen met al dat geld. ????
+2/-0

 
5 jaar geleden
Naar de film...

Investeren natuurlijk. Hoe meer geld hoe moeilijker je het voor spelers kan maken om te vertrekken door salaris op te krikken, etc.. ;)
+1/-0

5 jaar geleden
Is VDFilm terug? Dit bericht is niet lang genoeg. Mogelijk nu wel.
+1/-1

5 jaar geleden
Allemaal wel mooi die hoge bedragen maar het moraal is dat we wederom ieder seizoenen opnieuw van voren af aan moeten starten met een nieuwe en nog niet helemaal ingespeeld team. Geld maakt het voetbal helemaal kapot in de kleinere voetballanden. Pfffffffffffff ik wordt er helemaal triest van.
+1/-0

 
5 jaar geleden
Zo werkt het in de voetballerij. Voor Ajax is het niet mogelijk om goede spelers lang te behouden, dus moeten we maar zoveel mogelijk geld uit proberen te halen. Die kun je dan weer investeren in nieuwe spelers, contracten van spelers opwaarderen waardoor je ze eventueel net dat extra seizoen kunt behouden om te schitteren. Wij zijn Ajax, spelers komen en gaan, maar uiteindelijk komt het allemaal weer goed.
+2/-0

 
5 jaar geleden (gewijzigd)
Ik denk niet dat dit alleen maar met geld te maken heeft, Ajax raakte uiteindelijk altijd zijn beste spelers kwijt. Eredivisie wel gezien, andere competitie uitdagender, "avontuur" om in het buitenland te wonen etc. Verschil is dat Ajax nu zijn spelers niet meer voor een habbekrats laat gaan. Ik zou liever Frenkie de Jong nog 3 jaar hier houden en dat ie dan gratis weggaat, of voor weinig, maar het begint ook bij zo'n speler. Hij kan ook zeggen dat ie tot zijn 24e hier blijft, dus dat het tot die tijd geen zin heeft een bod te doen, maar dat doet ie niet.
+1/-0

5 jaar geleden
Nou, toch aan de ene kant wel lekker, met dit soort bedragen gaan we Porto en Benfica een beetje achterna.
De tijd dat de scouts voor een dubbeltje op de eerste rij zaten in de JC ArenA is voorgoed voorbij.
Dit zal ook de enige manier blijken te zijn om enigszins aan te kunnen sluiten in Europa bij de 'patserclubs'
Dus, ik zou zeggen Marc Overmars, laat ze maar lekker tegen elkaar opbieden en poot zo lang mogelijk stijf houden. 100 miljoen lijkt mij een mooi bedrag voor Frenkie.
+1/-0

5 jaar geleden
Marca is een Spaans sportblad dat elke dag nieuwe artikelen moet schrijven en heeft een miljoenen oplage. Ik doe niet mee aan die onzin en reageer per definitie niet op dit soort berichten. Ik ben het wel met de meeste commentaren eens het grote geld, lees buitenlandse investeerders die niets om voetbal geven en het alleen zien als speeltje, deze figuren moeten uitgebannen worden. Hoe dat is aan de Fifa en Uefa.
+1/-0

 
5 jaar geleden (gewijzigd)
Deze figuren gaan nooit uitgebannen worden door Uefa en Fifa om de doodsimpele reden dat deze zelfde figuren zich vast verankerd hebben in de Uefa en Fifa middels sponsorship. De corruptie binnen de bonden is zogenaamd aangepakt, maar alleen de namen zijn anders geworden. De streken zijn nog exact hetzelfde. Iedereen is te koop en daarom zal dit nooit meer veranderen.
+1/-0

5 jaar geleden
De Jong zal in ieder geval het seizoen afmaken zo valt op te maken uit eerdere berichten.
Aangezien het bieden blijkbaar nu al aan de gang is ligt is de Europees kampioen transferinkomsten betreft hoogstwaarschijnlijk Ajax.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord gaaei hato henderson hlynsson jong kaplan kiki kroes liverpool lucht metz mikautadze mum potter rensch sevic sosa tadic zucht