Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong Ajax onderuit op bezoek in Utrecht

20 november 2018 21:53

Jong Ajax heeft dinsdagavond de competitiewedstrijd tegen Jong FC Utrecht verloren. In Utecht ging de ploeg van Michael Reiziger met 4-3 onderuit. Aan de kant van Jong Ajax zorgden Saku Ylätupa, Teun Bijleveld en Vaclav Cerny voor de doelpunten, terwijl Boy Kemper een eigen doelpunt maakte. De overige treffers van Jong FC Utrecht werden door Nick Venema gemaakt, die bovendien nog een strafschop miste.

Jong Ajax staat in de Keuken Kampioen Divisie op de 11e plaats. Voorafgaand aan deze speelronde was Jong FC Utrecht nog de nummer laatst van de competitie.




Tags

jong utrecht bijleveld cerny kemper michael reiziger saku teun utecht vaclav venema ylatupa

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Jong zakte gisteren wel erg opzichtig door de ondergrens. Met name CVer! Pasquali werd als een 14jarige aan alle kanten, vooral fysiek, voorbijgelopen en afgetroefd door veel sterkere opponenten, het was stuitend om te zien. Ajax slaagt er maar niet in om goede verdedigers op te leiden, m.u.v. de Ligt dan. Dat is al jaren zo, en is in die periode er hoofdverantwoordelijk voor dat Jong zoveel tegentreffers te slikken krijgt. Daarom moet Ajax het vooral zoeken in 'echte' verdedigers van buitenaf, en doet dat dan ook zie vrij recent nog Davinson en nu Tagliafico!.
+2/-0

 
5 jaar geleden
ja maar ik vond diehele verdedeging onder de maat uit gezondert de doelman no 6 zeer traag liep alleen maar te wandelen.of hij met een hond liep.in het park,
+1/-0

5 jaar geleden
Ja ik ben een groot fan van jong Ajax en dat zal ik altijd blijven ook. Wat er gisteren gebeurde is gewoon een incident niet leuk maar dat hoort nu eenmaal bij het proces. Denk alleen maar eens terug aan Onana .
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

begeleiding berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki liverpool lucht metz mikautadze mum rensch sevic sosa steijn sutalo zucht