Transparent
Inloggen
Sluiten

Hakim Ziyech naar verwachting twee weken uit de roulatie

20 november 2018 07:42 - Ajax.nl

Ajax zal het naar verwachting de komende twee weken moeten doen zonder Hakim Ziyech. Dat heeft de club zelf bekend gemaakt op haar website. De middenvelder liep een verrekking aan de binnenband van zijn rechterknie op in de interland van Marokko tegen Kameroen. Ziyech scoorde in die wedstrijd wel beide doelpunten in de 2-0 overwinning.

Meer op Ajax.nl




Tags

ziyech binnenband kameroen marokko rechterknie verrekking

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Als het bij twee weken blijft, dan hoeft dit geen probleem te zijn. NAC, AEK en ADO. En Neres is denk ik een uitstekende vervanger vanaf rechts.
+1/-0

5 jaar geleden
Mooi klote weer. Schijtziek van dat interland voetbal, steeds weer opnieuw. Niet alleen geen normaal voetbal in de tussentijd van onze club, maar ook dit soort geouwehoer. Afschaffen wat mij betreft en clubbelang voorop stellen.
+1/-1

 
5 jaar geleden
Prachtig man dat interlandvoetbal. Jammer dat blessures nou eenmaal bij voetbal horen.
+2/-0

 
5 jaar geleden
Blessures horen er inderdaad bij, maar dan liever dat hij ze in dienst vam Ajax oploopt en niet voor Marokko. Interland voetbal is niet meer van deze tijd. Met al die belangen in het clubvoetbal en de overvolle kalender moet je geen interlandvoetbal meer willen. De kalender wordt met de Nations League nog voller gepropt, dan komt er ook nog een eindronde in juni 2019, die niet geldt als play off, maar dezelfde landen zijn geplaatst voor de play off in maart 2020. Dan komt er ook nog een volledige cyclus kwalificatie in 2019 voor het EK 2020. Als je je rechtstreeks plaatst in de kwalificatie in 2019 hoef je niet mee te doen in de play off 2020. Het kan ook makkelijker. Ondertussen overbelast UEFA de spelers, waarvoor ze geen enkele verantwoordelijkheid hebben, die ook niet op hun loonlijst staan en de clubs betalen de rekening. Dan kan ik me herinneren dat er ook een balletje ooit werd opgegooid om de spelers eerst vakantie te laten nemen, dan het eindtoernooi laten spelen en ze doodmoe bij de clubs afleveren voor de voorrondes Europacup. Nee fantastisch dat interlandgeneuzel.
+1/-0

5 jaar geleden
Kan gebeuren. Nu krijgen andere mensen een kans. De selectie is breed genoeg.
+2/-0

5 jaar geleden
Ik hoop dat dit niet blijft doorsudderen en dat hij straks niet voor een langere tijd uit de roulatie is, hij is super belangrijk voor Ajax ,Neres hoort er zo en zo bij ,die is te goed om op de bank te zitten.
+0/-1


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao eredivisie excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand tahirovic taylor vos