Transparent
Inloggen
Sluiten

Matthijs de Ligt: 'Ik ben zenuwachtiger voor duels met FC Emmen en Fortuna'

19 november 2018 07:45 - De Telegraaf

Matthijs de Ligt gaf na de winst tegen Frankrijk in gesprek met De Telegraaf aan dat hij volledig gefocust was tegen de Fransen. Dat in tegenstelling tot een weekend daarvoor. "Als je zo’n geweldige tegenstander voor je kiezen krijgt, ben je optimaal geconcentreerd. Maar dat had ik ook tegen Excelsior moeten zijn", aldus de aanvoerder van Ajax. "Bij die 1-3 probeerde ik daar een schouderduw te geven en werd ik afgetroefd, terwijl ik die bal tegen Frankrijk de tribune in had geschoten."

De verdediger kwam daarnaast met een verrassende opmerking. "Voor duels met FC Emmen en Fortuna Sittard ben ik zenuwachtiger dan voor wedstrijden tegen goede ploegen", zo gaf hij aan. "Misschien omdat ik tegen de op papier mindere teams geen fout mag maken. In Oranje natuurlijk liever ook niet, maar dat is een hoger niveau en dan zou het in principe nog kunnen."


Tags

emmen fortuna zenuwachtiger frankrijk afgetroefd excelsior geconcentreerd oranje schouderduw telegraaf verrassende

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 36.060 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

australie basale dorp eeg fier grondwet illegaal illegalen koen levensbehoeften luigitentorioabc marxisme moslims nederland nietrechtsnietlinks normen onderdak ongedocumenteerden opvang overheid potter procedure rechtsbijstand regeringsbeleid renemar toegang uitzetten voedsel vreemdelingen zorg