Transparent
Inloggen
Sluiten

Matthijs de Ligt: 'Ik ben zenuwachtiger voor duels met FC Emmen en Fortuna'

19 november 2018 07:45 - De Telegraaf

Matthijs de Ligt gaf na de winst tegen Frankrijk in gesprek met De Telegraaf aan dat hij volledig gefocust was tegen de Fransen. Dat in tegenstelling tot een weekend daarvoor. "Als je zo’n geweldige tegenstander voor je kiezen krijgt, ben je optimaal geconcentreerd. Maar dat had ik ook tegen Excelsior moeten zijn", aldus de aanvoerder van Ajax. "Bij die 1-3 probeerde ik daar een schouderduw te geven en werd ik afgetroefd, terwijl ik die bal tegen Frankrijk de tribune in had geschoten."

De verdediger kwam daarnaast met een verrassende opmerking. "Voor duels met FC Emmen en Fortuna Sittard ben ik zenuwachtiger dan voor wedstrijden tegen goede ploegen", zo gaf hij aan. "Misschien omdat ik tegen de op papier mindere teams geen fout mag maken. In Oranje natuurlijk liever ook niet, maar dat is een hoger niveau en dan zou het in principe nog kunnen."


Tags

emmen fortuna zenuwachtiger frankrijk afgetroefd geconcentreerd oranje schouderduw telegraaf verrassende

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Laatste nieuws
Tagcloud

alvarez bergkamp blind chelsea donvito ekkelenkamp fier greco hag huntelaar jong koen kunstenaar liam lidus luigitentorioabc neres overmars poulsen promes rcv renemar robbertb schuurs traoree valencia veltman wegvallen zak ziyech