Transparent
Inloggen
Sluiten

'Frenkie de Jong dicht bij tranfer naar Man City, De Ligt op weg naar Barca'

18 november 2018 11:53 - Daily Mirror

Volgens het Engelse Daily Mirror is Frenkie de Jong dicht bij een transfer naar Manchester City. De Engelse landskampioen zou bezig zijn om een transfer van 61 miljoen pond, ruim 68,5 miljoen euro, af te ronden en daarmee Barcelona en Tottenham Hotspur aftroeven. Beide clubs zouden zich er al bij hebben neergelegd dat de middenvelder van Ajax naar Manchester vertrekt.

Matthijs de Ligt zou volgens hetzelfde medium juist op weg zijn naar Barcelona. De kampioen van Spanje wil komende zomer een bod uitbrengen waardoor de aanvoerder van Ajax de duurste verdediger ooit zal worden. Een bod van Liverpool van 60 miljoen pond heeft daarmee dan ook geen kans van slagen.

Meer op Daily Mirror




Tags

jong barcelona tranfer liverpool tottenham

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Zolang ze beiden dit seizoen maar afmaken. Daarna zijn ze toch niet meer te houden.
+1/-0

5 jaar geleden
Ik vertrouw erop dat Marc Overmars het onderste uit de kan weet te halen wat betreft de transfers van de Ligt en de Jong. Er moet immers ook wat voor terugkomen en daar zal ook een aardig prijskaartje aan gaan hangen.
+1/-0

5 jaar geleden
Bericht 5687 over de Ligt en de Jong. En door. Die gaan van de zomer wel weg.
+1/-0

5 jaar geleden (gewijzigd)
De Jong dus voor 68,5M, De Ligt als duurste verdediger ooit. Wat is dat bedrag? 80M, 90M? En dan nog afwachten wat de rest van het elftal doet. Ziyech, Masraoui, Nico. Zullen ook wel her en der op lijstjes staan voor behoorlijke bedragen. Hoop dat Marc Overmars net als dit seizoen pro actief is en de vervangers al binnenhaalt voor de voorrondes in Europa beginnen.
+1/-0

5 jaar geleden
68 miljoen is een koopje voor zo'n talent in deze tijd waar er met miljoenen gesmeten wordt. Frenkie is veel meer waard, en vooral bij Engelse clubs moet er meer te halen zijn. Dit bericht doe ik daarom af als onzin.
+1/-0

5 jaar geleden
Bod van 68,5 milj. van ManU is al achterhaald. Zie bod van PSG...
Maarre, heeft Frenkie zelf ook nog wat te zeggen waar hij heen wil? Die bladen stellen gewoon dat ie onderweg is, nou dat weet ik zo net nog niet.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom avila berghuis bergwijn boomen brobbey elsimao excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos