Transparent
Inloggen
Sluiten

Didier Deschamps: 'Frenkie de Jong is een speler met bijzondere kwaliteiten'

16 november 2018 07:39 - De Telegraaf

Frenkie de Jong heeft in het buitenland ook al veel indruk weten te maken. Bondscoach van Frankrijk Didier Deschamps gaf dat donderdag aan op de persconferentie voorafgaand aan de interland tegen Nederland van vrijdagavond. "k ben vooral ook onder de indruk van Frenkie de Jong, een speler met bijzondere kwaliteiten, een heel intelligente en technisch vaardige middenvelder, die veel diepte in zijn spel heeft. Een interessante speler om te zien", aldus Deschamps, opgetekend door De Telegraaf.

Ook doelman Hugo Lloris kent de kwaliteiten van de middenvelder van Ajax. "De Jong is een speler met een heel grote toekomst, maar Nederland heeft meer goede spelers", zo gaf hij aan. "Memphis Depay, die we allemaal kennen uit de Franse competitie, is een fantastische speler. En Jasper Cillessen vind ik een sterke doelman, ook al is hij bij FC Barcelona tweede keeper."




Tags

jong deschamps didier nederland barcelona depay frankrijk intelligente lloris telegraaf vaardige

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.245 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom banel berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze ramaj rensch rulli sanchez setford sevic sosa steijn sutalo tahirovic transferbeleid wijndal