Transparent
Inloggen
Sluiten

Chris Woerts: 'Daarom is het goed dat Ajax in januari deelneemt aan de Florida Cup'

14 november 2018 08:16 - De Telegraaf

Sportmarketeer en voormalig Eredivisie CV-directeur Chris Woerts is blij verrast dat Ajax besloten heeft om een kantoor in New York te openen. "Amerika is geen makkelijke markt. Maar als je het niet probeert, lukt het je nooit", aldus Woerts in gesprek met De Telegraaf. "De wereld verandert en daar moet je als club op inspelen. Nederland is een kleine markt. De mogelijke groei zit hem in Europa en de rest van de wereld."

Volgens Woerts is het wel belangrijk dat Ajax ook zichtbaar wordt in de Verenigde Staten. "Je zult daar eens in de zoveel tijd met je eerste elftal en de jeugdopleiding aanwezig moeten zijn. De Engelse clubs doen dat voorbeeldig. Die reizen voor het seizoen van Azië naar Australië en Amerika", zo geeft hij aan. "De staf zal concessies moeten doen aan de commercie. En daarom is het goed dat Ajax in januari deelneemt aan de Florida Cup."
Tags

woerts florida amerika australie azie commercie eredivisie kantoor nederland telegraaf york

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Rustig voorbereiden op de 2de seizoen helft. Laat Jong Ajax meer spelen/ervaring opdoen en geef de basis spelers rust.
+1/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.213 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom backup berghuis bergwijn bertjek bertrand boerhout branco brobbey elsimao farioli forbs gaaei gooijer hato kaplan kiki lcv oranje rasmussen rcm reijnders rensch rijkhoff sevic sosa sutalo timber traore wijndal