Transparent
Inloggen
Sluiten

Joël Veltman hervat training op De Toekomst

13 november 2018 07:44 - Ajax TV

Joël Veltman zal dinsdag weer terugkeren op het veld van Sportpark de Toekomst. De verdediger is herstellende van een zware knieblessure en is nu klaar voor een volgende stap in zijn revalidatie, zo gaf Erik ten Hag aan in gesprek met Ajax TV. "Ik heb hel goed nieuws. Joël Veltman komt ook naar de Toekomst en gaat zijn eerste stappen weer maken in de teamtraining. Dat is prachtig", aldus Ten Hag.

Meer op Ajax TV


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Fantastisch nieuws voor Joël natuurlijk. Ben wel echt benieuwd of hij zichzelf terug in de basis weet te spelen. Verdedigend natuurlijk wel veel beter dan Mazraoui, maar aanvallend zeker niet. Misschien van de tegenstander af laten hangen wie speelt. Lijkt me wel einde verhaal voor Kristensen
7 maanden geleden
Verdedigend ook niet beter hoor als Mazaraoui. Veltman heeft ons de laatste seizoenen heel wat tegengoals gekost. Een modelprof en een Ajacied maar ik zie hem niet zomaar terugkeren in de basis. Uiteraard heel fijn voor hem dat hij weer lekker kan gaan trainen.
 
7 maanden geleden
Veltman heeft te laat een transfer gemaakt, had na de Europa League finale moeten vertrekken. Beste wedstrijd vorig jaar thuis tegen PSV, maar dat gif had hij altijd op moeten brengen. Ik hoop voor hem dat hij in de zomer een mooie club kan vinden, verwacht dat er in de winter niemand voor hem op de stoep staat ivm recente blessure. Ik zou hem nog wel bij een middenmoter in Duitsland willen zien.

Voor de man zelf fantastisch dat hij weer kan gaan trainen! Heb veel bewondering voor het terugkomen na zo'n zware blessure.
7 maanden geleden
Veltman is een echte Ajacied,en kan door zijn aanwezigheid nog meer druk zetten op die spelers die nu een basisplaats hebben.Het zal nog een lange weg worden om wedstrijdfit te worden, want naar mijn mening mag hij niet voor jong Ajax uitkomen.
7 maanden geleden
Heel fijn dat hij op de weg terug is. Het zal heel moeilijk worden voor hem om zich in de basis te knokken, maar concurrentie is alleen maar goed om het niveau op te krikken. Moge straks de beste spelen, of het nou Mazraoui, Kristensen of Veltman is.. doet er niet toe.

Laatste nieuws