Transparent
Inloggen
Sluiten

'Al-Jazira wil Michael Reiziger als nieuwe hoofdtrainer'

12 november 2018 09:50 - Telegraaf.nl

De Telegraaf weet te melden dat Al-Jazira Michael Reiziger hoopt aan te trekken als nieuwe hoofdtrainer. Hij zou in Abu Dhabi de vervanger moeten worden Marcel Keizer, die afgelopen week naar Sporting Lissabon vertrok. Al-Jazira heeft al bij Ajax gepolst of Reiziger mag vertrekken, maar Marc Overmars heeft hier nog niet op gereageerd.

Of Reiziger zelf openstaat voor een vertrek is ook niet bekend. Hij moet daar nog een beslissing over nemen.

Meer op Telegraaf.nl




Tags

reiziger jazira michael abu dhabi gepolst keizer lissabon overmars sporting telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Afblijven! Een club als Ajax is gebaat bij continuïteit. Dat geldt voor de spelers maar ook voor de trainers. Mocht Michael Reiziger toch weg willen, biedt hem dan meer salaris zodat hij blijft.
+1/-0

 
5 jaar geleden
Als ik Jong Ajax dit seizoen zie voetballen zie ik nog niet direct de hand van een goede trainer. Maar ik ben het met je eens dat Ajax gebaat is bij continuïteit, dus zou vervelend zijn als hij nu al weggaat. Meer salaris bieden lijkt me wat overdreven voor iemand die zich nog niet echt bewezen heeft. Lijkt me dat hij zelf ook liever bij Ajax nog wat meer ervaring op wil doen?
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal