Transparent
Inloggen
Sluiten

'Al-Jazira wil Michael Reiziger als nieuwe hoofdtrainer'

12 november 2018 09:50 - Telegraaf.nl

De Telegraaf weet te melden dat Al-Jazira Michael Reiziger hoopt aan te trekken als nieuwe hoofdtrainer. Hij zou in Abu Dhabi de vervanger moeten worden Marcel Keizer, die afgelopen week naar Sporting Lissabon vertrok. Al-Jazira heeft al bij Ajax gepolst of Reiziger mag vertrekken, maar Marc Overmars heeft hier nog niet op gereageerd.

Of Reiziger zelf openstaat voor een vertrek is ook niet bekend. Hij moet daar nog een beslissing over nemen.

Meer op Telegraaf.nl


Tags

reiziger jazira michael abu dhabi gepolst keizer lissabon openstaat overmars sporting telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Afblijven! Een club als Ajax is gebaat bij continuïteit. Dat geldt voor de spelers maar ook voor de trainers. Mocht Michael Reiziger toch weg willen, biedt hem dan meer salaris zodat hij blijft.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Als ik Jong Ajax dit seizoen zie voetballen zie ik nog niet direct de hand van een goede trainer. Maar ik ben het met je eens dat Ajax gebaat is bij continuïteit, dus zou vervelend zijn als hij nu al weggaat. Meer salaris bieden lijkt me wat overdreven voor iemand die zich nog niet echt bewezen heeft. Lijkt me dat hij zelf ook liever bij Ajax nog wat meer ervaring op wil doen?
+1/-0


Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 36.069 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

aarde acteert antony beademen blind bloedvatafwijkingen corona deeltje dest dwtk einstein fier flut heelal koen lichtsnelheid luigitentorioabc martinez natuurkunde ontsnappingsenergie potter racisme tadic theorie tijdreizen vergelijkingen vertonghen werkelijkheid ziyech zzp