Transparent
Inloggen
Sluiten

Boschker en Van der Gun beschikbaar voor "favoriete opstelling"

5 juli 2003 00:50

Verslaggever: RvN

Met het nieuwe seizoen voor de deur hebben we ook de wijzigingen in de selectie doorgevoerd in ons spelersbestand en daarmee de "favoriete opstelling" van de Ajax fans. Boschker en Van der Gun zijn toegevoegd aan de lijst. Witschge, Didulica, Mendes da Silva, Timmer en Seedorf zijn niet meer beschikbaar.

Alle opstellingen van de Ajax fans leiden samen tot een ideale opstelling, welke advies kan bieden aan Ronald Koeman. Om de meest actuele voorkeur van de Ajax fans te bekijken, rekening houdend met de actuele gebeurtenissen, hebben we ook een ideaal elftal welke is vastgesteld met opstellingen die in de laatste maand zijn toegevoegd of gewijzigd. Op het moment dat meer transfers - officieel - bevestigd worden, zullen wij die direct doorvoeren in het script zodat iedereen de eventueel nieuwe aanwinsten direct kan opnemen in zijn favoriete elftal danwel vertrekkende spelers direct kan vervangen. De juiste rugnummers zullen wij zo spoedig mogelijk aanpassen.

Geef ook jouw favoriete opstelling van Ajax.

Bekijk de ideale opstelling, een optelsom van de opstellingen van alle Ajax fans en de ideaal elftal op basis van de inzendingen in de laatste maand.

Meer op




Tags

boschker opstellingen actuele didulica houdend inzendingen koeman mendes optelsom rugnummers seedorf silva spelersbestand timmer vertrekkende witschge

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht