Transparent
Inloggen
Sluiten

Telegraaf: Galasek voor 8 miljoen naar Ajax

5 mei 2000 13:56 - De Telegraaf

Verslaggever: M

Volgens het ochtendblad de Telegraaf heeft Ajax ongeveer 8 miljoen gulden op tafel moeten leggen om Thomas Galasek over te nemen van Willem II uit Tilburg. Gisteren tekende de Tsjech een vijfjarig contract in Amsterdam. Galasek is de eerste aankoop van Co Adriaanse, de toekomstige trainer van Ajax.

Enkele weken geleden, nog voor de bekendmaking van de komst van de Amsterdammer, verzekerde Ajax zich ook al van de verdiensten van Bogdan Lobont, de talentvolle Roemeense doelman, die een grote kans maakt het volgend seizoen onder de lat te staan bij het eerste elftal.

Galasek zal niet de laatste aankoop van Ajax zijn. Co Adriaanse heeft al aangegeven het elftal nog op een aantal posities te willen versterken. Vorig jaar trok Ajax al tien spelers aan. Toen trokken de Amsterdammers daar een bedrag voor ongeveer 70 miljoen gulden voor uit.

Meer op De Telegraaf
Tags

galasek telegraaf adriaanse gulden bogdan lobont ochtendblad tilburg trokken tsjech verdiensten verzekerde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.215 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom berghuis boomen branco brobbey elsimao farioli hato hlynsson janse jim jong kaplan kiki kroes linksbuiten mannsverk medic rosario sevic sosa sutalo tahirovic taylor tegengoals traore unuvar vos weghorst wijndal