Transparent
Inloggen
Sluiten

Telegraaf: Galasek voor 8 miljoen naar Ajax

5 mei 2000 13:56 - De Telegraaf

Verslaggever: M

Volgens het ochtendblad de Telegraaf heeft Ajax ongeveer 8 miljoen gulden op tafel moeten leggen om Thomas Galasek over te nemen van Willem II uit Tilburg. Gisteren tekende de Tsjech een vijfjarig contract in Amsterdam. Galasek is de eerste aankoop van Co Adriaanse, de toekomstige trainer van Ajax.

Enkele weken geleden, nog voor de bekendmaking van de komst van de Amsterdammer, verzekerde Ajax zich ook al van de verdiensten van Bogdan Lobont, de talentvolle Roemeense doelman, die een grote kans maakt het volgend seizoen onder de lat te staan bij het eerste elftal.

Galasek zal niet de laatste aankoop van Ajax zijn. Co Adriaanse heeft al aangegeven het elftal nog op een aantal posities te willen versterken. Vorig jaar trok Ajax al tien spelers aan. Toen trokken de Amsterdammers daar een bedrag voor ongeveer 70 miljoen gulden voor uit.

Meer op De Telegraaf




Tags

galasek telegraaf adriaanse gulden bogdan lobont ochtendblad tilburg trokken tsjech verdiensten verzekerde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balletje berghuis bergwijn boomen brobbey chivu elsimao eredivisie eriksen gorter hato henderson kaplan kiki kopduel metz mikautadze ofwel pasveer remko rensch rulli sevic shogun simpele sosa sutalo taylor volendam