Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'Dit is een kans waar we voor moeten gaan'

6 november 2018 20:01

Op de persconferentie van dinsdagavond werd Erik ten Hag gevraagd of dit direct een kans voor Ajax is die gegrepen moet worden. "Het is de vierde wedstrijd in deze competitie en ik denk een hele belangrijke voor de stand. Het gaat om veel. Als we winnen, komen we in een heel mooi perspectief", aldus Ten Hag. "Dit is een kans waar we voor moeten gaan. We zijn bezig in een goede ontwikkeling. Morgen spelen we tegen een heel goede tegenstander, maar er liggen zeker mogelijkheden om een hele goede stap te gaan zetten in Champions League overwintering."

Dat Benfica sinds de wedstrijd in Amsterdam alleen maar verloren heeft, zegt Ten Hag weinig. "Het zegt dat ze in een negatieve spiraal zitten, maar we hebben gezien in Amsterdam dat het gewoon een hele goede ploeg is", zo gaf hij aan. "We moeten op onze hoede zijn, maar er liggen zeker mogelijkheden om een goed resultaat tegen ze te halen."

Voor Ten Hag is het ook duidelijk waar de kansen voor Ajax liggen. "Er liggen ruimtes op het veld. Wij moeten in die ruimtes komen te spelen en ons positiespel kunnen spelen. Dan kunnen wij ze in de problemen brengen", zei hij daarover. "Over de opstelling ga ik nu nog niets te zeggen. De Tadic-variant is een mogelijkheid die we hebben, maar zo hebben we wat meer mogelijkheden en variaties."


Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws