Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'Ik denk een prima avond voor Ajax'

31 oktober 2018 23:03

Erik ten Hag gaf in gesprek met Fox Sports aan tevreden te zijn na de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles. "We hebben prima gespeeld. Een 3-0 overwinning. Ik had er nog één of twee goals bij gewenst, maar ik denk een prima avond voor Ajax", aldus de trainer van Ajax.

Het niveauverschil tussen beide ploegen was vooral in de eerste helft groot. "Ik denk dat dat aan ons lag. We drongen de tegenstander terug. We wilden op hun helft spelen en daar blijven", zo gaf hij aan. "Dat hebben we heel goed omgezet in balbezit. We waren ook heel goed in de omschakeling. We hadden de bal heel snel weer terug."

Ten Hag was blij dat Václav Černý zijn rentree in het eerste elftal maakte. "Dat was geweldig voor zo'n jongen. Hij is heel lang weg geweest, een heel ernstige blessure", zei hij daarover. "Dan is het heel hard knokken, vaak alleen. Als je dan weer terug bent op je niveau en op dit podium in de ArenA, dat is echt geweldig voor die jongen."

Zakaria Labyad was voor Ajax belangrijk in de wedstrijd met een assist en een doelpunt. "Ik gun hem het ongelofelijk. Hij heeft het heel moeilijk gehad in de afgelopen fase met de rol. De concurrentie is heel groot daar. Als je dan zo antwoordt en zo moet je ook antwoorden...", aldus Ten Hag. "Ik hoop dat hij dit doorzet en dit nog frequenter brengt. Ik hoop dat hij zich op de training nog meer laat gelden en het de trainer nog moeilijker gaat maken."




Tags

hag arena cerny doorzet drongen eagles fox frequenter labyad niveauverschil omschakeling vaclav

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior gaaei godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht