Transparent
Inloggen
Sluiten

Frenkie de Jong: 'Als je in de laatste minuut wint in toch een moeilijke wedstrijd dan is iedereen blij'

23 oktober 2018 23:24

In gesprek met Veronica was Frenkie de Jong ontzettend blij met de winst tegen Benfica. "Als je in de laatste minuut wint in toch een moeilijke wedstrijd dan is iedereen blij", aldus de middenvelder. "Het was een gelijkopgaande wedstrijd. Benfica had ons op een gegeven moment een beetje onder druk, maar wij hebben ze ook onder druk gehad. Het kon beide kanten opvallen en gelukkig zijn wij de gelukkige."

Ajax heeft door de overwinning een grote stap richting overwintering gezet. "We zijn pas op de helft, maar de eerste drie wedstrijden zijn we goed doorgekomen natuurlijk. We staan bovenaan in de groep en Benfica staat nu op vier punten, dat is top", zo gaf De Jong aan. "Maar we moeten nog uit daarheen en er zijn nog drie wedstrijden te gaan. We zijn er nog lang niet, maar we hebben zeker een hele goede stap gezet."

De Jong kreeg de vraag of hij vooraf had verwacht dat Ajax er na drie wedstrijden zo goed voor zou staan. "Vooraf teken je hier voor. Maar het is niet zo dat we dachten dat we niet mee zouden kunnen. We hebben een goed team en vertrouwen in onszelf. Maar zeven uit drie is zeker heel mooi", zei hij daarop.




Tags

jong benfica doorgekomen gelijkopgaande opvallen veronica

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom belofte bergwijn betrouwbaarheid boomen branderhorst bravo brobbey elsimao gorter henderson kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt metz pasveer ramaj remko rensch reservedoelman rulli sevic shogun sosa sutalo ton tsja verrips wereldtopper