Transparent
Inloggen
Sluiten

Hakim Ziyech: 'De 0-1 was het hoogtepunt van de avond'

20 oktober 2018 23:22

Hakim Ziyech gaf na de wedstrijd tegen sc Heerenveen aan dat hij had genoten van de 0-1 van Lasse Schöne. "Die zat er goed in. Ik zag dat hij hem lekker raakte en dan gaat hij er nog mooi in. Daar kan ik wel van genieten. De Schöne zwabber", aldus de middenvelder. "Ik kan ze ook wel lekker raken. We hebben nog wel eens onderling een strijdje tijdens de wedstrijd, maar hij wint ze wel vaker dan ik."

De interviewer van Fox Sports gaf aan dat hij het meest genoten had van de aanname van Ziyech bij de 0-4. "Die was ook mooi. Natuurlijk geniet ik daar ook van, maar als je vraagt wat het moment van de avond was, is dat de 0-1", zo gaf Ziyech aan.

Ziyech liep twee weken geleden tegen AZ een hamstringblessure op, maar is alweer helemaal fit. "Ik ging gewoon de wedstrijd in zoals altijd. Ik voelde me gewoon goed, anders zou ik ook niet kunnen spelen. Het was gunstiger dan wij dachten", zei hij daarover. "Ik heb dit nog niet eerder gehad. Ik had verwacht er langer uit te zijn, maar de MRI gaf wat anders aan. Ik speelde gewoon vrij en dan speel ik gewoon mijn wedstrijd. Gelukkig hielp de stand mij om wat eerder naar de kant te gaan."




Tags

ziyech schone fox geniet gunstiger heerenveen interviewer mri strijdje zwabber

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal