Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'Wij scoren gewoon op de juiste momenten'

20 oktober 2018 23:14

Erik ten Hag was het in gesprek met Fox Sports niet helemaal eens met de opmerking dat het een hele makkelijke wedstrijd voor Ajax was. "Zo ziet het er wel uit, maar wij scoren gewoon op de juiste momenten. Dan kom je gelijk lekker in de wedstrijd na drie minuten als je zo'n goal maakt", aldus de trainer. "Heerenveen had toen even een fase waarin ze hoger druk wilden zetten. Dat deden wij vind ik niet helemaal goed. We waren ook te gemakzuchtig. Dan maak je vlak voor rust de 0-2 en dan is de wedstrijd gelopen."

Ten Hag vond het ook een prima scenario met oog op de wedstrijd tegen Benfica. "We konden wat spelers wisselen die kleine klachten hebben gehad de afgelopen weken. Zo kunnen we spelers uit voorzorg naar de kant halen en anderen laten spelen", zo gaf hij aan.

De trainer van Ajax was echter niet helemaal tevreden. "Met 0-4 winnen is prima. Maar als je een kritisch puntje moet hebben: we hadden meer moeten scoren", zei hij daarover. "We staan al vrij snel op 0-4 en dan moet je er gewoon meer maken. Het doelsaldo kan uiteindelijk een factor zijn en dan moet je op jacht blijven gaan naar meer goals."




Tags

hag benfica factor fox gemakzuchtig heerenveen puntje voorzorg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom belofte bergwijn betrouwbaarheid branderhorst bravo brobbey elsimao gorter henderson kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt metz muziek pasveer ramaj remko rensch reservedoelman rulli sevic shogun sosa sutalo ton tsja verrips wereldtopper