Transparent
Inloggen
Sluiten

Lasse Schöne: 'Ik raakte hem wel lekker'

20 oktober 2018 23:05

In gesprek met Fox Sports blikte Lasse Schöne terug op zijn wonderschone openingstreffer. "Ik raakte hem wel lekker. Ik heb hem nog niet terug gezien, maar hij zat er wel aardig in. Een goed begin", aldus de Deen.

Schöne kreeg de vraag of het zo makkelijk is, omdat hij het er steeds zo makkelijk uit laat zien. "Nee, want dan had ik het wel vaker gedaan. Ik heb de kwaliteiten wel, maar soms moet je het geluk een beetje opzoeken en hij zat er heerlijk in", zo gaf hij aan. "Het is een specialiteit. Hij zat er goed in."

De middenvelder had niet verwacht dat het zo makkelijk zou gaan voor Ajax. "Heerenveen-uit is altijd een lastige wedstrijd, maar we scoren gewoon op de juiste momenten", zei hij daarover. "Aan het begin van de wedstrijd, net voor rust en net na rust. Na de 0-3 was de wedstrijd eigenlijk wel afgelopen."




Tags

schone fox heerenveen wonderschone

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos