Transparent
Inloggen
Sluiten

Geld voor standbeeld Johan Cruijff binnen drie maanden al bij elkaar

In nog geen drie maanden tijd is het benodigde geld voor het standbeeld voor Johan Cruijff al bij elkaar gekomen. Dat heeft de organisatie van Deze man verdient een standbeeld, de initiatiefnemer van deze actie, bekend gemaakt. Door een online inzamelingsactie en een collecte tijdens Ajax - AZ is er al € 75.000 euro opgehaald. De organisatie gaat komende tijd met diverse kunstenaars in gesprek om te kijken wie het standbeeld gaat maken.

Woordvoerder van de werkgroep Herjan Pullen reageert op de website van Deze man verdient een standbeeld op het heugelijke nieuws. "Wij zijn er trots op dat zoveel supporters hebben gedoneerd voor het standbeeld voor Johan Cruijff, de beste voetballer die Ajax en Nederland ooit heeft voortgebracht", zo geeft hij aan. "Tevens zijn we onder de indruk van het feit dat het geld zo snel binnen is. De doelstelling om het standbeeld binnen twee seizoen te onthullen zal nu zeker gaan lukken."

Meer op Deze man verdient een standbeeld




Tags

benodigde collecte gedoneerd herjan heugelijke initiatiefnemer inzamelingsactie kunstenaars nederland pullen voortgebracht werkgroep

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Prachtig initiatief om geld in te zamelen voor de grootste voetballer die we hebben gehad. Grote klasse dat de supporters zo snel het geld bijeen hebben gebracht. Hoop dat ze een prachtig standbeeld gaan maken dat heeft Jopie wel verdiend. Hulde voor alle Ajacieden.
+3/-0

5 jaar geleden
Een ode aan de initiatiefnemers.

Als er ééntje een standbeeld verdient voor het voetbal, voor Ajax, voor Nederland en de wereld is het ons aller Johan Cruijff.
Ook als trainer en ambassadeur voor de sport in zijn algemeenheid is hij een voorbeeld geweest en zal dat in lengte van jaren nog blijven.

Een standbeeld voor de Johan Cruijff Arena wat is er toepasselijker.
+2/-0

5 jaar geleden
ik vindt het niet normaal waarom ajax dit niet gewoon heeft
betaald cruijf heeft ajax groot gemaakt
+2/-0

reactie verwijderd


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht