Transparent
Inloggen
Sluiten

Benjamin van Leer: 'Bij Ajax zijn veel toeristen, die je niet hoort'

18 oktober 2018 11:03 - BN De Stem

Benjamin van Leer wordt dit seizoen door Ajax verhuurd aan NAC. Woensdagmiddag werd hij door leden van de Kidsclub van NAC ondervraagd en kreeg hij onder meer de vraag of het bij NAC sfeervoller is dan bij Ajax. "Ja. De ArenA is veel groter dan dit stadion en daar heb je misschien wel evenveel echte supporters als bij NAC. Bij Ajax zijn het verder veel toeristen, die je niet hoort", aldus de doelman, opgetekend door BN De Stem. "Hier heb je een kleiner stadion met alleen maar fanatieke supporters. Dan is het kabaal veel groter dan in een relatief saai stadion."

Via zijn persoonlijke Instagram-pagina heeft Van Leer zelf gereageerd op de commotie die is ontstaan door zijn uitspraken. "Volledig uit z'n verband getrokken!! Ik, zo over Ajax praten? NOOIT", aldus de keeper.

Ook Lieke Martens, vriendin van Van Leer, heeft via Instagram gereageerd. "Ik weet niet meer dan dat hij heel trots is om een Ajacied te zijn", geeft de Wereldvoetbalster van 2017 aan.

Meer op BN De Stem


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Leden van de Kidsclub hebben dus vragen gesteld. Wie heeft uiteindelijk hier het verslag van gemaakt, waarschijnlijk de Kids zelf niet, maar een volwassene. Hoe waar is het allemaal wat naar buiten wordt gebracht. Ik geloof Benjamin zeker wel, maar heeft hij de intentie gehad te zeggen dat de supporters van NAC qua aantal best veel herrie maken in hun kleine stadion vergeleken met de Johan Cruijff Arena.
 
7 maanden geleden
Of juist wel. Als je niet veel verder komt dan "aap, noot, mies, vuur, mus, pim", dan snap ik wel dat er rare verslaglegging kan plaatsvinden.
7 maanden geleden
kom dinsdag maar naar de arena van leer dan zal het ajax plubliek is wat herrie make
7 maanden geleden (gewijzigd)
Dit zijn van die interviews die door journalisten met opzet uit hun verband worden getrokken, om sensatie te creëren en de Ajax supporters uit de tent te lokken. Daar moet je gewoon niet in trappen. Ik ben het met hem eens dat NAC een leuke supporterskern lijkt te hebben. En ach, er zitten inderdaad veel dagjesmensen in de Arena, dat heb ik zelf de afgelopen 6 jaar ook wel gemerkt.
 
7 maanden geleden
Moet je bij Bayern of Barca komen......nog veel erger. Dat hebben alle grote clubs.
7 maanden geleden
Storm in een glas water en daarnaast ook niet nodig om op deze site te plaatsen.
Hij heeft zich waarschijnlijk vergist met Barcelona waar meer dan 50% van de bezoekers vaak uit toeristen bestaat. Niet vreemd overigens hoor, met ons spel wat we, met name Europees, op de mat leggen...
7 maanden geleden
Interviewers zijn er altijd op uit om dit soort teksten uit monden van ex-Ajacieden of verhuurden te peuteren. Nick Viergeveris ook helemaal geen verkeerde jongen maar als interviewer telkens vraagt: " Hey Nick wat is verschil tussen PSV en Ajax? Het is allemaal wat gemoedelijker he in Eindhoven?". Dan zal Nick zo reageren van: " Ja, misschien is dat wel zo. Het is Brabant he? Maar ik moet zeggen dat ik het bij Ajax goed naar mijn zin had met veel warme mensen om me heen."
Die laatste zin laten ze dan weg, of in ieder geval zetten ze de eerste in de kop.
7 maanden geleden
Als Lieke dat zegt, dan is het gewoon waar.

Test test test

Laatste nieuws