Transparent
Inloggen
Sluiten

Daley Blind: 'Ik houd een heel positief gevoel over aan deze twee wedstrijden tegen twee toplanden'

17 oktober 2018 06:53 - NOS.nl

In gesprek met de NOS gaf Daley Blind na de interland tegen België aan tevreden te zijn. "België is toch de nummer 1 van de FIFA-ranglijst", aldus de aanvoerder van Oranje tijdens de wedstrijd. "In de eerste helft kwamen we er eerst niet aan te pas. Maar na de rust hebben we bij vlagen goed gespeeld. We namen meer initiatief en kregen ook een paar goede kansen. Het is gewoon een prima uitslag."

Blind was echter niet over alles tevreden. "Alleen de eerste 25 minuten moeten nog beter. Daar moeten we aan werken", zo gaf hij aan. "Maar verder houd ik een heel positief gevoel over aan deze twee wedstrijden tegen twee toplanden. Hier kunnen we verder mee."

Meer op NOS.nl


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


nieuws-moderator 7 maanden geleden
Daley speelde ook best aardig, mocht ook wel na zijn laatste wedstrijden in Oranje die toch niet heel erg sterk waren.
7 maanden geleden
Wat moet het voor elke trainer een genot zijn om deze speler in je selectie te hebben. Hij kan LCV, LV en VM. Speelde na 2 mindere interlands weer 2 goede wedstrijden.
 
7 maanden geleden
Heeft alles met zijn positie te maken. Is gewoon geen rechtsachter of centrale verdediger. Begrijp ook niet dat hij daar toch nog regelmatig neergezet wordt. Kan dus bij ons “gewoon” de plek van Schöne innemen.
 
7 maanden geleden
Ja, mee eens Blind is een controlerende middenvelder. Centraal of links achterin komt ie te kort in Europese wedstrijden. Doe mij maar Wober + De Ligt centraal.

Over linksback gesproken, hoe is het toch met onze andere Daley ?
 
7 maanden geleden
Vandaag in Telegraaf iets over andere Daley. Ziet er niet goed uit denk ik zo.
 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

7 maanden geleden
En ik houd een positief gevoel over aan de 2 wedstrijden van Blind tegen toplanden
7 maanden geleden
Blind onderscheid zich op het middenveld. Voor de eredivisie kan het in de verdediging er mee door. Volgend seizoen verwacht ik dat hij Schone uit de basis gaat houden.
7 maanden geleden (gewijzigd)
Ajax en Oranje lijken een stuk beter te spelen met Blind op DM. Wat betekent dit voor Frenkie de Jong? Kan die op AM? Wordt Neres dan het kind van de rekening in de opstelling?

-------------onana--------------
mazraoui-deligt-wober-tagliafico
-------------blind--------------
------vdbeek------ dejong--------
ziyech---------------------tadic
-------------dolberg------------
7 maanden geleden
Iedere wedstrijd van Oranje waarin Daley meedoet liggen weer ontelbare azijnzeikers uit Eindhoven en Rotterdam met een loep klaar om bij elk foutje van hem in de twitter of Instagram zeik pen te klimmen....
Ongelooflijk wat een losers er hier in dit land wonen. Waarom deze jongen de kop van jut is ...is sowieso een raadsel. Zelden een meer sympathieke gast gezien. Daarbij heeft hij het ook behoorlijk gedaan bij een absolute topclub. Alleen het laatste jaar niet maar toen was hij ook een half jaar geblesseerd.

Laatste nieuws