Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong Ajax ondanks regen aan kansen onderuit in Eindhoven

15 oktober 2018 22:22

Het is Jong Ajax niet gelukt om te winnen van Jong PSV. Op bezoek in Eindhoven ging de ploeg van Michael Reiziger met 2-1 onderuit. Teun Bijleveld zette de ploeg na bijna een kwartier spelen nog wel op voorsprong, maar hield uiteindelijk toch geen punten over aan het duel.

Jong Ajax had echter voldoende mogelijkheden om minstens met een gelijkspel terug te keren naar Amsterdam. Zo gingen schoten van Quinten Timber en Mitchell Bakker op de lat. Daarnaast was ook Václav Černý dicht bij een treffer.

Door de nederlaag in Eindhoven is Jong Ajax naar het rechterrijtje gezakt en heeft het na negen wedstrijden 13 punten.


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Leuk potje om te zien. Ondanks veel jonge spelers toch een stuk beter dan PSV. Hele team zette constant vol druk waardoor PSV er biet aan te pas kwam. Opvallende spelers waren in mijn ogen Bijleveld, Bakker en de ingekomen Broby. Rechtsback (naam even kwijt) speelde met name aanvallende erg sterk.
 
7 maanden geleden
Dest is zijn naam.
Het klinkt vreemd maar ik heb best genoten van jong Ajax.
Zat meer voetbal in dan jong PSV.
7 maanden geleden
Welke basisspelers waren er vandaag niet bij door interlandverplichtingen? En welke basisspelers mistte PSV door interlandverplichtingen?
7 maanden geleden
Ajax kreeg legio goede kansen maar het naar elkaar plaatsen van de bal was bedroevend slecht, of hij kwam bij een tegenspeler of over de zijlijn. De schoten op het doel waren al even bedroevend onzuiver. Ik heb me geergerd en dan ook nog tegen ...
7 maanden geleden
Cerny viel behoorlijk tegen, veel balverlies en de kansen maakte hij ook niet af. Hopen dat hij nog weer op zn oude niveau komt
7 maanden geleden (gewijzigd)
Lesje in efficiency en hoe geef ik ruimtes weg door statisch verdedigen.

Laatste nieuws