Transparent
Inloggen
Sluiten

'Schöne en Mazraoui keren eerder terug bij Ajax'

15 oktober 2018 19:13 - Fox Sports

Fox Sports weet te melden dat zowel Lasse Schöne als Noussair Mazraoui eerder terug keert bij Ajax dan verwacht. Lasse Schöne wordt door de Deense voetbalbond gespaard vanwege het drukke programma wat hij gehad heeft, van een blessure is geen sprake. Mazraoui is wel geblesseerd terug gekeerd in Amsterdam. Hij liep in het duel tegen AZ al een liesblessure op en kwam om die reden afgelopen weekend al niet in actie voor Marokko.

Meer op Fox Sports


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Als Mazraoui tegen AZ al geblesseerd was, waarom laat je hem dan naar Marokko afreizen? Hou hem dan in Amsterdam, net als Ziyech.
 
7 maanden geleden
Zo werkt dat helaas niet... Bond bepaald.
 
7 maanden geleden
Dan moet je dus in overleg met de bond. Als dat lukt met Ziyech, waarom dan niet met Mazraoui. Wat heeft de Marokkaanse bond hier nu aan gehad? Niets, dus was het handiger geweest om hem in Amsterdam te laten en hem gelijk met Ziyech door de arts van Marokko te laten keuren. Nu heeft de werkgever geen overzicht op het herstel van zijn werknemer. Bij blessures zou een speler gewoon bij zijn werkgever moeten zijn, maar de bond zou ten aller tijden op de hoogte moeten worden gehouden.
7 maanden geleden
Welcome back boys! Vindt het echt super dat die Schöne zich bij Ajax elk jaar weer laat gelden. Elk jaar wordt hij door de pers en sommige fans weer afgeschreven maar hij staat er uiteindelijk elke keer toch weer!
 
7 maanden geleden
Lasse is op en top Ajacied.

Laatste nieuws