Transparent
Inloggen
Sluiten

Terug met een nieuwe site en een nieuwe naam

15 oktober 2018 12:00

Nee, je bent niet op de verkeerde website terecht gekomen. We zijn terug met een nieuwe site én een nieuwe naam. Vanaf vandaag gaat Ajax.netwerk.to verder als Ajax.supporters.nl. Wel met dezelfde functionaliteiten die je ook gewend was van de oude site, maar alles in een nieuw jasje. En nu ook veel beter mobiel bereikbaar!

Het forum is momenteel nog offline. Dit zal zo snel mogelijk ook weer online komen als ook het forum is omgebouwd naar de nieuwe huisstijl. Voor nu kan er helaas nog geen indicatie worden gegeven wanneer het forum weer terug zal keren. Wel is het vanaf nu weer mogelijk om te kunnen reageren op de nieuwsberichten. Dit kan worden gedaan op alle berichten die vanaf dit nieuwsbericht zijn geplaatst tot een week na plaatsing van het bericht.

We begrijpen dat er de nodige vragen zijn over de tijd dat de website offline is geweest en ook de duur daarvan. Omdat reageren op een van de nieuwsberichten niet de juiste plek is voor de vragen, omdat het dan snel onoverzichtelijk wordt, verzoeken we die vragen te bewaren tot ook het forum weer terug is. We zullen daar een plek inrichten waar alle vragen gesteld kunnen worden en hier ook antwoord op gegeven zal worden. Mocht je niet zo lang willen wachten, kun je jouw vraag ook via een privébericht aan de beheerders of via e-mail stellen.

In vergelijking met de oude site zijn er wel een paar dingen veranderd die hieronder verder worden omschreven.

Foto’s
Waar mogelijk zullen de nieuwsberichten vanaf nu een foto bij het bericht bevatten. Dit is en was een vaak gestelde vraag van veel gebruikers en het ziet er natuurlijk ook beter uit. Nu de ruimte voor de nieuwsberichten een stuk breder is, is er nu ook plek voor een foto.

Profiel
Op de nieuwe site is het mogelijk om zelf je profiel te kunnen wissen als je geen onderdeel meer wenst uit te maken van de community. Op de oude site moest dit door een van de beheerders gedaan worden. Om te voorkomen dat hier geen misbruik van gemaakt zal worden, ontvang je eerst een e-mail met een link waarin je bevestigd dat je jouw profiel wilt verwijderen.

Inloggen
Omdat alles vanuit de oude site is over gezet naar de nieuwe site zijn de inloggegevens hetzelfde gebleven. Je logt dus in met de loginnaam en het wachtwoord die je ook op het Netwerk had. Mocht je deze niet meer weten, kun je onder de knop Wachtwoord een nieuw wachtwoord opvragen. Je ontvangt dan binnen een paar minuten een link op je e-mailadres waarin je zelf een wachtwoord kan instellen. Het is vanaf nu ook weer mogelijk om je wachtwoord aan te passen.

Transfers, Design en Chat
Omdat er afgelopen maanden helemaal geen gebruik werd gemaakt van de pagina’s Transfers, Design en Chat hebben we deze voor nu niet meegenomen in de nieuwe site. Mocht de vraag er echter wel naar zijn, kunnen deze in een later stadium alsnog weer toegevoegd worden.

Battle
Mede omdat het forum ook offline was, is er afgelopen maanden weinig gebruik gemaakt van de Battle. Deze willen we echter wel nieuw leven in blazen en we hebben daarom ook een lijst aan nieuwe vragen toegevoegd.

Facebook
Ajax.supporters.nl is vanaf nu ook via Facebook te volgen. Ook op deze manier kun je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en discussiëren met andere fans.

Ga naar https://www.facebook.com/ajaxsupporters/ en like het meteen.

E-Zine
Vanaf volgende week zal de E-Zine op maandagochtend pas verstuurd worden. Dit omdat in de kranten op maandagochtend ook nog voldoende nieuwsberichten staan over de wedstrijden van het weekend daarvoor en op die manier alles goed afgesloten kan worden.
Tags

nieuwsberichten wachtwoord foto offline battle beheerders chat design zine ajaxsupporters bereikbaar breder community discussieren functionaliteiten gebruikers huisstijl inloggegevens inloggen inrichten jasje knop like loginnaam logt mailadres mobiel nieuwsbericht omgebouwd onoverzichtelijk opvragen privebericht wissen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Hopelijk komt er weer leven in de forums. Ik heb het niet zo op Facebook.
+4/-0

 
forum-beheerder 5 jaar geleden
Het forum is er nog niet maar de bedoeling is dat het weer heerlijk gaat leven. Het zal zijn tijd nodig hebben maar ik denk dat meesten de weg wel weer terug vinden.We maken er weer iets moois van!
+5/-0

 
forum-beheerder 5 jaar geleden
Het forum is er nog niet maar de bedoeling is dat het weer heerlijk gaat leven. Het zal zijn tijd nodig hebben maar ik denk dat meesten de weg wel weer terug vinden.We maken er weer iets moois van!
+2/-1

 
5 jaar geleden
Gewoon een mailtje verzenden naar de leden ;p
+2/-0

5 jaar geleden
Top dat jullie weer terug zijn, we gaan hopelijk weer veel genieten hier! Welcome back en succes!!
+3/-0

5 jaar geleden
Het is even wennen, maar het ziet er heel goed uit. Like optie en vooral "https" is een pluspunt. Het duurde wel lang, maar begrijpelijk, want zoiets zet je niet 1 2 3 op. :)
+4/-0

5 jaar geleden
Gefeliciteerd. Het ziet er prachtig uit. Mooi nieuws op de nuchtere maag.
+11/-1

moderator forum-beheerder 5 jaar geleden
And we are back! Even wennen maar dat is een detail. Ben benieuwd naar het forum...en hoeveel posters er nog zijn...
+3/-2

 
5 jaar geleden
Ik denk meer dan je vermoedt, zeker in het 'gat' van een forum is verder niemand echt gedoken, dus daar zal wel interesse voor bestaan.
+3/-0

 
5 jaar geleden
Ik denk meer dan je vermoedt, zeker in het 'gat' van een forum is verder niemand echt gedoken, dus daar zal wel interesse voor bestaan.
+6/-1

 
moderator forum-beheerder 5 jaar geleden
Ik hoop het. Er staan mooie dingen te gebeuren met het team op het veld en een hoop te bespreken!
+5/-0

moderator 5 jaar geleden (gewijzigd)
Gefeliciteerd met de nieuwe website. Mooi verjaardagscadeau voor mij, bedankt!

Hopelijk ook snel weer het forum online, wat heb ik die gemist zeg, met name rondom de transferperiodes.
+5/-0

5 jaar geleden
Fijn! Ik Kan niet wachten tot het forum terug is. Goed werk heeft tijd nodig zullen we maar zeggen.
+6/-1

5 jaar geleden
Fijn de jullie/wij weer terug zijn. Het ziet er mooi uit hoewel ik geen probleem had met de "kale" versie. Ik hoop dat de forums ook weer snel terugkomen want het gemis daarvan sloeg toch wel een gat in mijn dagbesteding na al die jaren. Het vinden van gelijkgestemden over bepaalde situaties bij onze club en het discussieren erover was toch een vertrouwelijk gevoel geworden. Succes verder!
+4/-1

5 jaar geleden
Na 15 maanden dus nog even geduld. Hopelijk moeten we niet nog een seizoen wachten.
+7/-1

 
5 jaar geleden
Hopelijk komen een aantal leden die eeuwig rood hadden, zoals wzawzdb, ook weer terug.
+5/-3

 
site-admin 5 jaar geleden
Wat betreft degenen met een eeuwige rode kaart: deze worden niet ingetrokken. Ze hebben deze niet voor niets gehad. De tijdelijke rode kaarten zullen op een enkele uitzondering na allemaal verlopen zijn en zij zijn weer van harte welkom. Degenen met een eeuwige rode kaart hebben het op de vorige site zo bont gemaakt dat ze ook nu niet meer welkom zijn.
+12/-1

 
5 jaar geleden
Zou het overigens niet handig zijn om ook een "Annuleer" knopje te hebben naast "Verzenden"?
+2/-1

 
site-admin 5 jaar geleden
Zodat hetgeen wat je hebt geschreven weer wordt weggehaald in het tekstvak? We zullen het meenemen in onze besprekingen :)
+4/-1

5 jaar geleden
Gefeliciteerd met de nieuwe site! Erg fijn dat ik hier weer kan vertoeven.
+3/-3

5 jaar geleden
Dit maakt mijn dag! Klasse dat jullie terug zijn, kan niet wachten op het forum!
+7/-0

5 jaar geleden
Hopelijk is de moderator op deze frontpage een ander dan destijds. Dat je ook minder positief over FdB mag schrijven zonder geel of zelfs rood te krijgen.
+3/-1

 
5 jaar geleden (gewijzigd)
Geen FdB momenteel dus daar kan geen kaart meer voor getrokken worden maar laten we er niet meteen een forum van maken.
+5/-1

5 jaar geleden
Nieuws sites voor Ajax zijn er genoeg. De enige échte meerwaarde heeft het Forum..
+4/-0

5 jaar geleden
Ziet er goed uit, wel even wennen. Alleen die balk aan de onderkant vind ik erg aanwezig, had iets subtieler gemogen. Maar al met al zeker een vooruitgang.
+3/-0

5 jaar geleden
Succes gewenst op alle fronten en gelukkig een paar bekende namen aanwezig. Top.
+4/-0

5 jaar geleden
Goed dat AN voor een deel terug is en fijn om weer wat van de bekende namen te zien. Hopelijk wordt het een succesvolle doorstart en wordt het weer een beetje zoals vanouds.
+6/-1

5 jaar geleden
Het lange wachten eindelijk beloond! Nu nog het forum, kan er eindelijk weer lekker geouwehoerd worden.
+4/-1

5 jaar geleden
Gefeliciteerd met de nieuwe mooie site. Het is weer fijn om te kunnen reageren, laten we hopen dat we samen heel veel mooie momenten sportief en met goed resultaat kunnen delen.
+5/-0

5 jaar geleden
Present. Goed om te zien dat er (eindelijk) vorderingen zichtbaar zijn.
Ik ben benieuwd naar het vervolg ...
+2/-0

5 jaar geleden
Ziet er strak en mordern uit, mensen!Mijn complimenten en fijn te zien dat jullie terug zijn!Ik geloof dat ik het een van de beheerders al eens had gevraagd en er zou naar gekeken worden. (wat wss door alle vernieuwingen, begrijpelijk, er niet van gekomen is.) maar is het mogelijk dat 'oude profielnamen' uit mijn profiel verwijderd kunnen worden? :) Met vriendelijke groet, Michel.
+3/-1

"Mocht je niet zo lang willen wachten, kun je jouw vraag ook via een privébericht aan de beheerders of via e-mail stellen." --> Reageer dan eerst maar eens op de vele e-mails die ik de afgelopen anderhalf jaar aan jullie heb geschreven. Het spijt me maar ik kan hier nog niet enthousiast over zijn.
+4/-2

 
site-admin 5 jaar geleden
Over welke mails heb je het precies? Ik zie momenteel geen openstaande berichten in de mailbox staan die dagelijks wordt bijgehouden.
+2/-1

 
Meermaals e-mails gestuurd naar info@ bas@ en via de nieuwsfunctie. Ik hoop in ieder geval dat jullie een stevige uitleg geven over wat er allemaal gebeurde vóór het offline halen van het forum. Een hack verzwijgen is niet cool.
+2/-2

 
site-admin 5 jaar geleden
Die uitleg zal zeker komen op moment als het forum weer online is. Daar zullen we een aparte plek inrichten over alles wat er vorig jaar is voorgevallen en waarom de site zo lang offline geweest is.

Dit via reacties op een nieuwsbericht zou zorgen dat het juist allemaal onoverzichtelijk wordt en zeker in een situatie als deze willen we dat absoluut voorkomen.
+2/-0

5 jaar geleden
Mooi, heeft even geduurd maar dan heb je ook wat.
Nu het forum nog.
+3/-0

5 jaar geleden
Het is even wennen, maar het ziet er strak uit. Kan niet wachten tot de forums weer online gaan.
+3/-1

5 jaar geleden
Top dat jullie weer terug zijn in ieder geval :), hopelijk lukt het om op korte termijn het forum te realiseren..
+1/-0

5 jaar geleden
Mooi, ziet er goed uit. Was even afwachten maar grote klasse. Ben er erg blij mee.
+3/-1

5 jaar geleden
De site ziet er strak uit en ik ben blij dat de Vovo en Pool nog bestaan, zowel als rubrieken als Historie e.d. Beetje jammer hoe het boeltje toen op slot ging en er zeer summier bericht werd over het hoe,wat en met name hoe lang. "Het kan even duren" is nogal een ruim begrip en dat is nogal zacht uitgedrukt.
Maar mooi dat het eindelijk rond is en hopelijk komt het forum snel weer beschikbaar. Zoals hieronder al gezegd is dat ook voor mij hetgeen wat de meeste meerwaarde bood.
+2/-0

5 jaar geleden
Fijn, ziet er goed uit zo op het eerste gezicht! Kwam bij toeval op de site terecht, wist niet dat deze inmiddels vernieuwd is. TIP: licht alle vorige gebruikers via hun mailadres hierover in.
+2/-0

5 jaar geleden
Top dat jullie terug zijn! goed nieuws, het heeft te lang geduurd, zeker met wat er het afgelopen jaar gebeurt is..

Goed om de posters te zien die ik lange tijd heb moeten missen!
+0/-0

5 jaar geleden
Ik vond de oude site beter, met wedstrijdschema enz. Helaas, hoop dat het nog wat overzichtelijker wordt.
+1/-0

 
5 jaar geleden
Wedstrijdschema is er nog steeds hoor ????
+1/-0

 
5 jaar geleden
al 18 jaar lid hier haha, triest wel.
+1/-0

5 jaar geleden
Ha eindelijk, nou het forum nog! Blij weer terug te zijn en hopelijk komt iedereen nu weer snel terug.
+1/-0

5 jaar geleden
Hey mannen! Wat goed dat jullie er weer zijn!
Is hier inmiddels ook een app van? Van netwerk.to was dat niet iig! Ziet er mooi uit allemaal! Fijn dat we weer kunnen reageren op voetbalnieuws

Mvg pierke
+1/-0

5 jaar geleden
En ook ik ben weer van de partij. Al 15 jaar dit jaar.
+1/-0

5 jaar geleden
Gefeliciteerd heren. Mooi dat jullie terug zijn met een visueel beter concept. AjaxShowtime begon me sowieso al de strot uit te hangen qua niveau. Hopelijk is het forum snel online! Succes.
+1/-0

5 jaar geleden
Hoop was vervlogen dat dit forum terug zou keuren naarmate de tijd verstreek.
Ik wist zelfs mijn loginnaam niet meer.

Vooralsnog ziet dit er goed uit.
+0/-0

5 jaar geleden
Duurt wel lang allemaal. Hopelijk mogen we gewoon alles zeggen straks. Dat duimpje omhoog, omlaag systeem zie ik niet werken op het forum. Zeker niet als je niet met de meute meepraat. Als de uitvoering goed is zal ik van de partij zijn.
+1/-0

5 jaar geleden
Mooi nieuws kunnen we weer mooi gaan lullen over de mooiste club van Nederland en eindelijk van de andere supporters af die Ajax haten.

Gefeliciteerd!
+1/-0

5 jaar geleden
Waar zijn de vrouwen? Of interesseert de meerderheid van de bezoekers Ajax Vrouwen niet?
+1/-0

5 jaar geleden
Gefeliciteerd. Ziet er goed uit. En oh oh wat is het leuk om al die bekende namen weer te zien.
+1/-0

5 jaar geleden
Daar zijn we weer!Dat heeft lang geduurd. Btw wat is de minimum lengte?
+1/-0

5 jaar geleden (gewijzigd)
Leuk dat het forum weer terugkomt, al moet ik eerlijk zeggen dat ik wel een beetje klaar was met het forum en gewend ben aan een Ajax-Netwerk-loos leven :). Maar leuk dat anderen van plan zijn het weer tot een actieve community te maken.

Ik zou echter wel graag willen weten weten hoe het kwam dat onze gegevens op straat kwamen te liggen en of we erop kunnen rekenen dat dit in het vervolg niet meer zal voor komen. In het geval van Ajax Netwerk zijn we iig het meest slachtoffer geworden van alle overige netwerk-sites, omdat iedereen die snapt hoe zoeken op internet werkt buiten een zoekmachine om kon zien dat deze gegevens aangeboden werden. Zijn de mensen die verantwoordelijk waren voor de fout die aan de basis hiervan stonden (buiten Bas die eindverantwoordelijk was, maar zich niet meer met het grondwerk bezig hield) nog steeds betrokken bij de site?

En hoe zit het met de mods en admins die vooral op Feyenoord Netwerk actief waren en persoonlijk werden naar mensen? Hoe zijn die überhaupt in de positie van admin gekomen? Immers kon je aan hun manier van posten al zien dat het niet de meest verantwoordelijke mensen waren. Er is zelfs gesuggereerd (praktijken zijn op verschillende plekken besproken; andere fora, social, etc.) dat men inlogde op accounts om pm's in te kijken en dat tussen de admins van de verschillende netwerken ook IP's uitgewisseld om te kijken wie iemand evt. was, waarop mensen openlijk aangevallen werden, zonder na te denken over hoe dynamische IP's werken, of studentenhuizen waar soms honderden mensen op één IP zitten, net als gebruikers van een bepaald VPN van een grote organisatie en eind jaren 90 het internet nog een ander ding was en mensen voor elkaar accounts aanmaakten met eenzelfde e-mailadres en/of wachtwoord.

Nu ik erover nadenk, denk ik wel een degelijke uitleg nodig te hebben van wat er misgegaan is en vooral ook hoe gezorgd wordt voor een betere voering, wil ik nog terugkomen. Privacy is namelijk steeds belangrijker geworden voor mij en wat hier gebeurd is heeft bij mij een extra boost in besef hieromtrent gegeven. Als dit dan een platform was wat hier totaal geen belang aan leek te hechtten door de aanwezigheid van bepaalde mensen onder de mensen die als admin en mod actief die zelfs misbruik maakten van hun rechten, weet ik niet of ik hier actief moet blijven.
+2/-0

 
site-admin 5 jaar geleden
Excuses voor de late reactie. Begrijpelijk al de vragen die je hebt en die vermoedelijk ook bij een groot deel van de rest zal leven. Op moment als het forum online is, zullen we op al deze vragen ook netjes antwoord geven. Om dat op deze plek te doen zorgt dat er voor dat het niet voor iedereen goed zichtbaar is en dat willen we met een situatie als deze absoluut voorkomen.
+1/-0

5 jaar geleden
Gefeliciteerd, hoop dat het forum ook spoedig open gaat. Leuk iedereen weer terug te zien, dat ruim een jaar zonder forum miste ik toch wel.
+1/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

annex avila berghuis bergwijn bertjek boomen elsimao etv farioli hato henderson inverted janse kaplan kiki kroes linkspoot pasveer quido ramaj rechterpoot rechtspoten rulli sevic sosa sutalo traore tweebenig vojvodina wijndal