Transparent
Inloggen
Sluiten

'Manchester City bereidt megabod voor op Frenkie de Jong'

13 oktober 2018 07:16

Volgens het Catalaanse Sport bereidt Manchester City een megabod voor op Frenkie de Jong. Pep Guardiola is zeer geïnteresseerd in de middenvelder en technisch directeur Txiki Begiristain zou al meerdere keren naar Amsterdam zijn afgereisd voor gesprekken met Marc Overmars.

De Engelse topclub is bereid om De Jong het seizoen bij Ajax af te laten maken en zou nu al 80 miljoen euro over hebben voor de middenvelder. Een zelfde voorstel als wat Barcelona afgelopen zomer wilde bieden, maar de Spaanse kampioen wilde uiteindelijk niet zoveel betalen voor een speler die niet direct inzetbaar was.

Volgens Guardiola is De Jong de perfecte speler voor zijn speelstijl. Hij heeft het management van Manchester City dan ook onder druk gezet om hem binnen te halen en zo uit de handen van Barcelona te houden.




Tags

jong bereidt barcelona guardiola begiristain catalaanse overmars pep speelstijl txiki

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom banel berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze ramaj rensch rulli sanchez setford sevic sosa steijn sutalo tahirovic transferbeleid wijndal