Transparent
Inloggen
Sluiten

'Barcelona wil Matthijs de Ligt komende winter al halen'

12 oktober 2018 09:58

Barcelona wil Matthijs de Ligt deze winter al binnen halen. Dat weet het Spaanse El Mundo Deportivo te melden. De kampioen van Spanje zou tijdens Bayern München - Ajax zo onder de indruk zijn geraakt van de aanvoerder van de Amsterdammers dat ze in de winter al toe willen slaan. De twijfels die er nog waren over De Ligt zouden tijdens die wedstrijd volledig zijn weggenomen.

Daar komt bij kijken dat Barcelona het mogelijk lange tijd zal moeten doen zonder Samuel Umtiti, die last heeft van een knieblessure. Barcelona zou de komst van De Ligt snel willen afronden, omdat de prijs van de verdediger alleen maar verder oploopt. Het Spaanse medium verwacht dat de vraagprijs zal liggen tussen de 35 en 40 miljoen euro.




Tags

barcelona afronden bayern deportivo mundo oploopt samuel umtiti weggenomen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen brobbey chico conceicao consistente dest elsimao eredivisie forbs henderson kiki liverpool metz mikautadze mislintat mum ofzo porto ramaj sevic sosa steijn sutalo transferbeleid utrecht