Transparent
Inloggen
Sluiten

Daley Blind: 'We hebben een goed resultaat neergezet, het publiek vermaakt'

8 oktober 2018 07:50

Daley Blind was na afloop van de winst tegen AZ tevreden over de wedstrijd. "Het stond goed. Ik ga met een lekker gevoel naar huis. We hebben een goed resultaat neergezet, het publiek vermaakt", aldus Blind in gesprek met De Telegraaf.

Blind zat ook in de selectie van Ajax die van 2011 tot en met 2014 de landstitel steeds wist te veroveren. Hij kan daarom goed vergelijken hoe sterk de huidige ploeg is. "Het is een elftal met veel, heel veel kwaliteit. Maar of we kampioen worden, hangt van veel factoren af", zo geeft hij aan. "Op de trainingen zie je veel vastigheden ontstaan, het niveau gaat omhoog, de concurrentie is groot. Ik denk wel dat we met z’n allen naar elkaar toegroeien."

Zowel tegen Bayern München als AZ stond Blind als controlerende middenvelder opgesteld. Iets wat hem goed beviel. "Ik voel me comfortabel op deze plek. Dat is wel bekend ook, denk ik. Ik heb er vaak gespeeld. Maar de discussie waar ik het beste tot mijn recht kom, laat ik aan anderen over. Ik doe altijd mijn stinkende best", zegt hij daarover.

De hoop op de titel heeft hij zeker nog niet opgegeven, ook al is de achterstand op PSV al vrij fors. "Vijf punten inhalen, is lastig, maar niet onmogelijk", aldus Blind. "PSV zal ongetwijfeld ook lastige wedstrijden krijgen en we treffen elkaar nog een keer. Het is nog niets om over in paniek te raken. We moeten vooral naar onszelf kijken."




Tags

blind bayern beviel inhalen landstitel opgegeven paniek telegraaf titel toegroeien vastigheden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balletje berghuis bergwijn boomen brobbey chivu elsimao eredivisie eriksen gorter hato henderson kaplan kiki kopduel metz mikautadze ofwel pasveer potter rensch rulli sevic shogun simpele sosa sutalo taylor volendam