Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'Er gingen heel veel dingen goed vandaag'

7 oktober 2018 19:11

Erik ten Hag was het in gesprek met Fox Sports niet helemaal eens dat AZ maar een makkie was. "AZ is een prima tegenstander. Het is dé uitdager van de top. Dus dit geeft iets aan over onze prestatie van vandaag. We hebben prima gespeeld", aldus Ten Hag. "Er zijn natuurlijk altijd dingen die beter kunnen, maar er gingen heel veel dingen goed vandaag. We hebben het publiek vermaakt op de eerste plaats. We hebben ontzettend veel kansen gecreëerd, soms ook spectaculair. Dat is al prima."

Ten Hag ging verder: "Dat deden we vaak vanuit heel hoog druk zetten. De tegenstander geen kans geven om aan het spelen te komen en dat is toch de kracht van AZ. Dus eigenlijk hebben we ze nooit in de wedstrijd gelaten. Je zag tot het eind dat de ploeg op jacht bleef gaan naar een zesde en een zevende."

De trainer van Ajax kreeg de opmerking dat hij niet meer op Donny van de Beek heen kan zoals hij afgelopen week speelde. "Het is ook duidelijk waarom hij er in staat. Dat liet hij in München al zien, waar hij belangrijk was. En vandaag ook weer", zo gaf hij aan. "Dat weten we ook dat hij ontzettend waardevol is voor deze ploeg. Hij heeft scorend vermogen en vandaag hebben we hem gebracht voor zijn diepgang en zijn schakelen. Dat heeft hij zeker waar gemaakt."




Tags

hag beek diepgang fox makkie scorend uitdager waardevol

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afca ake axel berghuis derk dijk dongen elsimao faberski farioli feyenoord gaaei hato johanssen kiki kroes lido nac oranje pasveer ramaj rensch rulli schreuder sevic sutalo timber traore veerman weghorst