Transparent
Inloggen
Sluiten

Donny van de Beek: 'Een mooie overwinning, dus ik denk een lekkere dag'

7 oktober 2018 19:01

In gesprek met Fox Sports gaf Donny van de Beek blij te zijn hoe afgelopen week gelopen is. "Het is een mooie week denk ik. Het liefst wil je spelen en gelukkig mocht ik vandaag spelen. Een mooie overwinning, dus ik denk een lekkere dag", aldus Van de Beek, die dit seizoen niet altijd zeker is van een basisplaats. "Maar dat ligt ook aan mezelf. Ik moet het altijd laten zien en dat is wat ik moet doen."

Van de Beek kreeg de vraag of hij teleurgesteld was dat hij zo vaak op de bank zit. "Dat is iedereen, ik ook. Maar op een gegeven moment moet de knop om", zo gaf hij aan. "Als je er dan in komt of je mag starten, dan moet je er staan natuurlijk. In het begin is het mentaal een tikkie, maar daarna denk je dat het zo weer kan keren en daar werk je dan hard voor."

Via een typische Van de Beek-goal zette Van de Beek Ajax al vroeg op voorsprong. "Ik liep goed weg. Ik zag Kasper ook gaan, maar hij kwam precies in mijn loop. Ik schoot hem goed binnen. Ook een goede bal van Dusan, die heeft nu al een paar assists op mij gegeven", zei hij daarover. "Ik probeer altijd de ruimtes te zoeken. De ene keer zien ze het en de andere keer valt ie net niet goed. Daar moet je gewoon op spelen."

De middenvelder werd ook gevraagd naar de uitspraken van zijn zaakwaarnemer van deze week. "Hij zegt gewoon wat hij vindt en dat mag hij doen. Hetgene wat ik moet doen is mijn mond houden en voetballen", aldus Van de Beek. "Niet iedereen vindt dat leuk, maar hij mag gewoon zeggen wat hij vindt. Ik moet gewoon stil zijn en gewoon voetballen, maar hij mag dat gewoon zeggen."




Tags

beek fox hetgene kasper knop mond

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom belofte bergwijn betrouwbaarheid branderhorst bravo brobbey elsimao godts gorter henderson kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt metz muziek pasveer ramaj remko rensch reservedoelman rulli sevic shogun sosa ton tsja verrips wereldtopper